76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Pénzügyi Biztonság

Amikor az Admiral Markets-nél kereskedsz, hozzáférést kapsz a pénzügyi biztonsághoz és az ügyfélszolgálati politikánkhoz.

Ügyfélszámlák elkülönítése

Az FCA szabályozásának megfelelően az összes ügyfélvagyon a cég vagyonától elkülönítve, egy EU által felügyelt pénzintézetben van tárolva. Ez biztosítja azt, hogy ügyfeink vagyona bármikor elérhető számukra és nem használjük saját részre. Ennek a meglétét rendszeresen ellenőrzik és igazolják könyvizsgálóink.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

Abban az esetben, amennyiben cégünk pénzügyi nehézségekkel nézne szembe, és nem tudná teljesíteni a kifizetéseket, a magánszemélyek és cégek kompenzálásra kerülnek a FSCS https://www.fscs.org.uk/ . A biztosított összeg maximálisan £85,000.

A számlavezető bankunk pénzügyi problémája esetén ügyfelenként £85,000-ig történik kompenzáció az FSCS által.

Negatív Egyenleg Elleni Védelem

A lakossági ügyfeleink teljes, és feltétel nélküli védelmet kapnak a számlán keletkezett veszteségekre és számlánkénti alapon lehetnek fedezve korlátozás nélkül a maximális kifizetésekre vonatkozóan. A szakmai ügyfeleinket kompenzáljuk a számla veszteségekért Negatív Egyenleg Elleni Védelmi Irányelvek szerint, legfeljebb 50.000 Eur-ig ügyfelenként.

Ügyfeleink tisztességes kezelése

Az Admiral Markets-nél mindig az ügyfél érdekei az elsődlegesek. Elkötelezettek vagyunk, hogy megvédjük az érdekeidet, a szolgáltatásaink népszerűsítésétől a termékajánlattól kezdve az értékesítés utáni szolgáltatásokig és a panaszok kezeléséig.

Alkalmazottaink és technológiánk napra kész annak érdekében, hogy mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.