Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Pénzügyi Biztonság

Az Admiral Markets-nél vezetett számlád átfogó pénzügyi biztonságot élvez.

Ügyfélszámlák elkülönítése

Az FCA szabályozásának megfelelően az összes ügyfélvagyon a cég vagyonától elkülönítve, egy EU által felügyelt pénzintézetben van tárolva. Ez biztosítja azt, hogy ügyfeink vagyona bármikor elérhető számukra és nem használjük saját részre. Ennek a meglétét rendszeresen ellenőrzik és igazolják könyvizsgálóink.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

Abban az esetben, amennyiben cégünk pénzügyi nehézségekkel nézne szembe, és nem tudná teljesíteni a kifizetéseket, a magánszemélyek és cégek kompenzálásra kerülnek a FSCS https://www.fscs.org.uk/ . A biztosított összeg maximálisan £50,000.

A számlavezető bankunk pénzügyi problémája esetén ügyfelenként £50,000-ig történik kompenzáció az FSCS által.

Negatív Egyenleg Elleni Védelem

A szakmai ügyfeleinket kompenzáljuk a számla veszteségekért Negatív Egyenleg Elleni Védelmi Irányelvek szerint, legfeljebb 50.000 EUR-ig ügyfelenként. A lakossági ügyfeleink feltétel nélküli védelmet kapnak a számla veszteségekre és számla alapon lehetnek fedezve maximális korlátozás nélkül a kifizetésekre vonatkozóan.

Ügyfeleink tisztességes kezelése

Az Admiral Markets-nél mindig az ügyfél érdekei az elsődlegesek. Elkötelezettek vagyunk, hogy megvédjük az érdekeidet, a szolgáltatásaink népszerűsítésétől a termékajánlattól kezdve az értékesítés utáni szolgáltatásokig és a panaszok kezeléséig.

Alkalmazottaink és technológiánk napra kész annak érdekében, hogy mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.