Pénzügyi Biztonság

Az Admiral Markets-nél vezetett számlád átfogó pénzügyi biztonságot élvez.

Ügyfélszámlák elkülönítése

Az FCA szabályozásának megfelelően az összes ügyfélvagyon a cég vagyonától elkülönítve, egy EU által felügyelt pénzintézetben van tárolva. Ez biztosítja azt, hogy ügyfeink vagyona bármikor elérhető számukra és nem használjük saját részre. Ennek a meglétét rendszeresen ellenőrzik és igazolják könyvizsgálóink.

Financial Services Compensation Scheme (FSCS)

Abban az esetben, amennyiben cégünk pénzügyi nehézségekkel nézne szembe, és nem tudná teljesíteni a kifizetéseket, a magánszemélyek és cégek kompenzálásra kerülnek a FSCS https://www.fscs.org.uk/ . A biztosított összeg maximálisan £50,000.

A számlavezető bankunk pénzügyi problémája esetén ügyfelenként £50,000-ig történik kompenzáció az FSCS által.

Negatív Egyenleg Elleni Védelem

A szakmai ügyfeleinket kompenzáljuk a számla veszteségekért Negatív Egyenleg Elleni Védelmi Irányelvek szerint, legfeljebb 50.000 EUR-ig ügyfelenként. A lakossági ügyfeleink feltétel nélküli védelmet kapnak a számla veszteségekre és számla alapon lehetnek fedezve maximális korlátozás nélkül a kifizetésekre vonatkozóan.

Ügyfeleink tisztességes kezelése

Az Admiral Markets-nél mindig az ügyfél érdekei az elsődlegesek. Elkötelezettek vagyunk, hogy megvédjük az érdekeidet, a szolgáltatásaink népszerűsítésétől a termékajánlattól kezdve az értékesítés utáni szolgáltatásokig és a panaszok kezeléséig.

Alkalmazottaink és technológiánk napra kész annak érdekében, hogy mindig a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.