76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Hírek

Az Admiral Markets kibővíti a Premium Analytics szolgáltatást kiemelt kereskedési ötletekkel


Az Admiral Markets izgatottan jelenti be exkluzív Premium Analytics portálunk kibővítését, amely magában foglalja a Trading Central kiemelt kereskedési ötleteit!

Az Admiral Markets Premium Analytics portálja a teljes körű eszközkészlet, amelyet a kereskedők naprakészen t

...

Összes megtekintése


A marginkövetelmények változásai az OPEC értekezlet előtt


Kedves Traderek!

Március 30-án a WTI nyersolaj 17 éves mélypontra zuhant, amikor is elérte a hordónkénti 19,02 dollárt. Mivel a piac annyira bizonytalan, Oroszország és Szaúd-Arábia vitatja a globális olajellátás napi 10 millió hordóval való csökkentését, hogy megakadá

...

Összes megtekintése


Az Admiral Markets az e-commerce legfontosabb részvényeit kínálja!


Noha a koronavírus, a COVID-19 globális szinten felkavarta a gazdaságot, nem minden ágazat szenved. Sőt, néhány ágazat várhatóan kiemelkedik a fogyasztói magatartás megváltozása miatt, és az elszigeteltebb életmódból adódóan.

Az egyik ilyen ágazat az e-commerce, az onlin

...

Összes megtekintése


Kereskedj a digitális streaming és kommunikációs részvényekkel az Admiral Marketsnél!


Mivel egyre többen választják az elszigetelt életformát, hogy akadályozzák a COVID-19 terjedését, egyre növekszik a streaming szolgáltatások iránti igény is, miközben az emberek a Netflix, az Amazon Prime, a Disney Plus és még sok más szórakoztató szolgáltatáshoz fordul

...

Összes megtekintése


Az Admiral Markets fogyasztói alaptermék-készleteket és alapokat kínál!


Míg egyes fogyasztók az árukért küzdenek a szupermarketekben, a bölcs befektetők fontolóra veszik az alapvető fogyasztói termékekbe, például a ruhákba, a vízbe, az élelmiszerekbe, a higiéniai termékekbe és a háztartási vegyszerekbe való beruházás lehetőségét ezekben a v

...

Összes megtekintése