Hírek

Kereskedőtér zárás rutin karbantartás miatt


Kedves Trader!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy rutin karbantartás miatt a Kereskedőtér nem lesz elérhető 2017. október 8-án 06:00 EET órától 16:00 EET óráig.

Minden ebből adódó kellemetlenségért elnézést kérünk!

Ne veszítsd el ezt az időt sem!

...

Összes megtekintése


Kriptovaluta Konferencia 2017 – Hogyan kereskedjünk Bitcoin és más virtuális pénzeszközzel?


Érdekelnek a kriptovaluták, de eddig még nem kaptál érthető útmutatót, hogyan tudnád kihasználni kripto-világ lehetőségeit? Ne hagyd ki az év egyik legmeghatározóbb eseményét, amit az Admiral Markets UK Ltd. Magyarországi Fióktelepe rendez!

Nagy örömmel jelentjük be köze

...

Összes megtekintése


A Margin Követelmények változásai a katalán elnök beszéde előtt


Kedves Trader!

Ma este 19:00 EET órakor a katalán elnök, Carles Puigdemont, kulcsfontosságú beszédet fog tartani. Van esély arra, hogy az elnök kihasználja ezt a lehetőséget, hogy nyilatkozzon Katalónia, Spanyolországtól való függetlenségéről. Ha ez megtörténik, az árrés

...

Összes megtekintése


Változások a kereskedési órákban 2017. október 2-5-ig


Kedves Trader!Kérjük, vedd figyelembe, hogy számos munkaszüneti nap lesz világszerte október 2-5-ig, ezért a kereskedési órák kissé módosulni fognak. A változások október 2. hétfőtől a kereskedési órák nyitásától legkésőbb október 5. csütörtökig fognak tartani, az adott ...

Összes megtekintése


Kereskedőtér Karbantartás szeptember 30-tólKedves Trader,

Kérjük, vedd figyelembe, hogy szerver karbantartás miatt a Kereskedőtér és Partnertér nem lesz elérhető 2017. szeptember 30. 00:00 (EET) órától 2017.október 2. 00:00 (EET) óráig.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért!

Ne veszítsd el ezt az időt sem

...

Összes megtekintése