Hírek

Kereskedőtér KarbantarásKedves Trader,

Kérjük, vedd figyelembe, hogy szerver karbantartás miatt a Kereskedőtér és Partnertér nem lesz elérhető 2017. szeptember 30. 00:00 (EET) órától 2017.október 2. 00:00 (EET) óráig.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért!

Ne veszítsd el ezt az időt sem!

Miért ne használnád ki ezt a leállást arra, hogy fejleszd a...


Összes megtekintése


Exkluzív bővítmények az MT4 és MT5 Supreme Edition-re


Kedves Trader!

Már biztosan észrevetted, hogy folyamatosan keressük a legújabb módszereket a legjobb eszközökkel, amelyek segíthetnek Téged a sikeres kereskedésben. A legjobb dolgok az életben INGYEN vannak, ahogyan a MetaTrader Supreme Edition-t is lehetőséged van ingyen elérni, így egy egész csomagnyi kereskedési eszköz a rendelkezésedre állhat, hogy fejleszd a kereskedési...


Összes megtekintése


Újítások a bankkártyás befizetések esetében


Kedves Trader!

Ahogy már megszokhattad, soha nem hagyjuk abba a törekvést, hogy a lehető legjobb kereskedési feltételeket biztosítsuk Neked.

Ez azt jelenti, hogy a betételhelyezés a legegyszerűbb és legkényelmesebb módon történik a fiókodban. Ennek fényében nagyszerű hírünk van minden olyan ügyfelünknek, aki betétet helyez el bankkártyával.

Azonnali fizetés – Betételhelyezés...


Összes megtekintése


Üdvözlünk a MetaTrader 5 új szintjén!


Kedves Trader!

Izgalmas híreink vannak az Admiral.MT5 számla tulajdonosainak és mindenkinek, aki már meglátta a MetaTrader 5 előnyeit, de mostanáig ragaszkodott a MetaTrader 4-hez. Nem sokára eljön az idő, hogy továbbfejleszd a kereskedési tapasztalatodat!

Az új MT5 – Az első naptól kezdve felturbózva

A piaci órák nyitásától 2017.szeptember 11-én hétfőtől...


Összes megtekintése


A kereskedés mesterei: Webinárum sorozat Kereskedési szupersztárokkal – Steve Nison és Jack Schwagger


Kedves Trader!

Nagy örömmel jelentjük be a legújabb két részes webinárium sorozatunkat, a professzionális kereskedési szakemberekkel – Steve Nisonnel és a Jack Schwagerrel, és ezt követően egy kérdez-felelek élő webináriummal, amelyet Nenad Kerkez fog vezetni. A kereskedés mestereinek célja, hogy segítséget nyújtsanak és olyat tanítsanak, amely teljesen új számodra, emellett...


Összes megtekintése