Hírek

Változások a kereskedési órákban az ANZAC nap miatt


Kedves Trader!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az ausztrál ANZAC nap miatt április 25-én változások lesznek a kereskedési órákban az ASX200 index CFD-n.

Instrumentum

Április 24. hétfő

Április 25. kedd

ASX200

Normális órák

Nyitás 10:10

A fenti órák EEST időzónában vannak feltüntetve.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy magasabb a kockázat a nyitott...


Összes megtekintése


Változások a kereskedési időszakokban a francia választások idején


Növekedik a piac bizonytalansága a francia elnökválasztás ideje alatt, amelynek első fordulója 2017. április 23-án lesz, az esetleges második fordulója pedig 2017. május 7-én fog zajlani.

Válaszul a jelenlegi politikai légkörre, amely részben az Európában és az Egyesült Királyságban elkövetett terrortámadások által alakult ki, elképzelhető, hogy a Nemzeti Front elnökét,...


Összes megtekintése


Új Windows 10 frissítés és a MetaTrader


Kedves Trader,

Talán már hallottad, hogy április 11-én a Microsoft bevezette a Creators Update csomagot. Ez a kiadás hasonló egy új operációs rendszer telepítéséhez, hiszen a konfigurációkat és a titkosítási kulcsokat is megváltoztatja.

A MetaTrader felület összeköti az összes adatot a helyi operációs rendszerrel és hardverrel a felhasználói adatok védelmének...


Összes megtekintése


Ingyenes Webinárium: Gyertya alakzat tréning Steve Nisontól


Kedves Trader,

Most egy igazán kivételes lehetőségünk van számodra: 90 percet tölthetsz a gyertya alakzatok helyes használatának tanulásával… a Japán Gyertya alakzatok atyjától!

Az Admiral Markets egy ingyenes 90 perces Gyertya alakzat tréningnek ad otthont május 11-én 7 órakor (magyar időszámítás szerint) egy világszerte híres embertől, akit a gyertya alakzatokról...


Összes megtekintése


Változások a kereskedési órákban a húsvéti ünnepek miatt


Kedves Trader,

Tájékoztatunk, hogy a húsvéti ünnepek alatt április 12-től április 17-ig (szerdától hétfőig) a kereskedési időszakban változások lesznek az alábbi táblázatnak megfelelően.

A korai zárási órák április 13-tól lesznek érvényesek az összes lent említett instrumentumra (kivétel Forex-re).

A zárás előtti margin feltételek április 14-én pénteken kezdődnek, mint mindig.

Instrumentum...


Összes megtekintése