Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

2 nap maradt a versenyből

Augusztus 30, 2016 12:04

Kedves Traderek!

A hónap végén zárul a verseny. Az elmúlt napok pedig hoztak egy kis változást a rangsorban.

A nyertes 1 Millió forintot fog kapni a Birger szemináriumon.

Lássuk miként is alakult a verseny....az eredmények tegnap esti zárásnál voltak, ez lehet, hogy ma reggel már változott is.

1. Helyezett: ~ 123%

Lajos. 11059984 login.

Lajos nagyon sok mindennel kereskedett. Jóval a minimum 10 kötés felett jár és ha esetleg Ő lesz a győztes én speciel nagyon kiváncsi vagyok a stratégiára amit használt. Egy képzett traderrel van dolguk a versenyzőknek, de vannak nyitott kötései. Lajos ügyfelünk volt egyébként már a verseny előtt is.

2. Helyezett: ~ 99%

Gergely. 11060726 login.

Gergely még nem kötött 10 db kötést ami a min elvárás, hogy megkapja a nyereményét. GBP/USD melett tette le a voksát. Ő egy új Admiral ügyfél, reméljük meg van elégedve Ő is az Admiral kereskedési feltételeivel.

3. Helyezett: ~ 67%

Ferenc. 11060726 login.

Ferenc egyértelműen az EUR/USD mellett rakta le a voksát. Itt is jóval 10 kötés felett van az eddigi kereskedések száma. Vannak nyitott kötései még neki is.

Sok sikert kívánunk a versenyzőknek és ne felejtsétek el, hogy még mindig van 2 nap a versenyből. A tőzsdén bármikor bármi megtörténhet!

Üdvözlettel:
Az Admiral Markets Csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.