Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

2 nap maradt a versenyből

Augusztus 30, 2016 12:04

Kedves Traderek!

A hónap végén zárul a verseny. Az elmúlt napok pedig hoztak egy kis változást a rangsorban.

A nyertes 1 Millió forintot fog kapni a Birger szemináriumon.

Lássuk miként is alakult a verseny....az eredmények tegnap esti zárásnál voltak, ez lehet, hogy ma reggel már változott is.

1. Helyezett: ~ 123%

Lajos. 11059984 login.

Lajos nagyon sok mindennel kereskedett. Jóval a minimum 10 kötés felett jár és ha esetleg Ő lesz a győztes én speciel nagyon kiváncsi vagyok a stratégiára amit használt. Egy képzett traderrel van dolguk a versenyzőknek, de vannak nyitott kötései. Lajos ügyfelünk volt egyébként már a verseny előtt is.

2. Helyezett: ~ 99%

Gergely. 11060726 login.

Gergely még nem kötött 10 db kötést ami a min elvárás, hogy megkapja a nyereményét. GBP/USD melett tette le a voksát. Ő egy új Admiral ügyfél, reméljük meg van elégedve Ő is az Admiral kereskedési feltételeivel.

3. Helyezett: ~ 67%

Ferenc. 11060726 login.

Ferenc egyértelműen az EUR/USD mellett rakta le a voksát. Itt is jóval 10 kötés felett van az eddigi kereskedések száma. Vannak nyitott kötései még neki is.

Sok sikert kívánunk a versenyzőknek és ne felejtsétek el, hogy még mindig van 2 nap a versenyből. A tőzsdén bármikor bármi megtörténhet!

Üdvözlettel:
Az Admiral Markets Csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.