Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

200 új kereskedhető instrumentumot vezet be az Admiral Markets

Január 31, 2018 09:45

Kedves Trader,

Örömmel jelentjük be az új kereskedhető instrumentumainkat a MetaTrader 5 platformon. 200 új nagy német, amerikai és angol cég részvény CFD-je elérhető a kereskedésre az Admiral.MT5 számlán kerekedők számára.

Minden információt megtalálhatsz az instrumentumokról az Admiral.MT5 számlán a Kontraktus Specifikáció résznél a weboldalunkon.

Bővül a kereskedési és befektetési kínálunk

Ez a bevezetés egy kicsi, de annál fontosabb lépés a fő irány felé: először is, tovább fejlesztjük az egyébként is erős kereskedési kínálatunkat, ezzel hozzáférést nyújtunk számodra új piacokhoz; másrészt, ez egy specifikus lépés, hogy a MetaTrader 5 platformon történő kereskedést egyre népszerűbbé tegyük.

Most ősszel, szinkronizáltunk minden kereskedési feltételt az Admiral.MT5 számla és az Admiral.Markets számla között – ami azt jelenti, hogy most már kereskedhetsz ugyanazokkal az instrumentumokkal, ugyanazon feltételek mellett, de egy sokkal fejlettebb kereskedési platformon.

Ahhoz, hogy átállj az MT5 számlára – amennyiben szeretnél – szükséged lesz egy Admiral.MT5 számla nyitására és az MT4 számládon lévő alap belső átvezetésére a Kereskedőtérben.

A MetaTrader 5-tel hozzáférést kaphatsz minden közelgő instrumentum ajánlatunkhoz: részvény-, ETF-, árupiaci termék- és természetesen kriptovaluta CFD-hez.

Instrumentumok a MetaTrader 5-ben

Mivel több instrumentumot adunk termékskálánkhoz, fontos megemlíteni egy érdekes eszközt, ami a következő MT5 frissítésben érkezik (build 1700), ami a következő hetekben lesz bevezetve.

A Build 1700 segítséget nyújt a kalkulációhoz az instrumentumokkal, amely lehetővé teszi, hogy a saját szimbólumot alakíts ki, azzal, hogy a Piacfigyelőt használod. Ezt az eszköz az adott instrumentum portfóliójának múltbeli chart építésére is lehet használni a részvények számítási képletében meghatározott különböző kontraktusból származó kitettség százalékos arányával.

Tudj meg többet ezekről az instrumentumokról a MetaTrader 5-ben.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


U.I. Néha a hagyományos csomag egyszerűen nem elég... Nézd meg az ingyenes MetaTrader 4 és MetaTrader 5 bővítményünket! Elérhető Demo és Éles számlákra is 60 plusz eszközzel, amelyek segítik a kereskedési karriered!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.