Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

200 új kereskedhető instrumentumot vezet be az Admiral Markets

Január 31, 2018 09:45

Kedves Trader,

Örömmel jelentjük be az új kereskedhető instrumentumainkat a MetaTrader 5 platformon. 200 új nagy német, amerikai és angol cég részvény CFD-je elérhető a kereskedésre az Admiral.MT5 számlán kerekedők számára.

Minden információt megtalálhatsz az instrumentumokról az Admiral.MT5 számlán a Kontraktus Specifikáció résznél a weboldalunkon.

Bővül a kereskedési és befektetési kínálunk

Ez a bevezetés egy kicsi, de annál fontosabb lépés a fő irány felé: először is, tovább fejlesztjük az egyébként is erős kereskedési kínálatunkat, ezzel hozzáférést nyújtunk számodra új piacokhoz; másrészt, ez egy specifikus lépés, hogy a MetaTrader 5 platformon történő kereskedést egyre népszerűbbé tegyük.

Most ősszel, szinkronizáltunk minden kereskedési feltételt az Admiral.MT5 számla és az Admiral.Markets számla között – ami azt jelenti, hogy most már kereskedhetsz ugyanazokkal az instrumentumokkal, ugyanazon feltételek mellett, de egy sokkal fejlettebb kereskedési platformon.

Ahhoz, hogy átállj az MT5 számlára – amennyiben szeretnél – szükséged lesz egy Admiral.MT5 számla nyitására és az MT4 számládon lévő alap belső átvezetésére a Kereskedőtérben.

A MetaTrader 5-tel hozzáférést kaphatsz minden közelgő instrumentum ajánlatunkhoz: részvény-, ETF-, árupiaci termék- és természetesen kriptovaluta CFD-hez.

Instrumentumok a MetaTrader 5-ben

Mivel több instrumentumot adunk termékskálánkhoz, fontos megemlíteni egy érdekes eszközt, ami a következő MT5 frissítésben érkezik (build 1700), ami a következő hetekben lesz bevezetve.

A Build 1700 segítséget nyújt a kalkulációhoz az instrumentumokkal, amely lehetővé teszi, hogy a saját szimbólumot alakíts ki, azzal, hogy a Piacfigyelőt használod. Ezt az eszköz az adott instrumentum portfóliójának múltbeli chart építésére is lehet használni a részvények számítási képletében meghatározott különböző kontraktusból származó kitettség százalékos arányával.

Tudj meg többet ezekről az instrumentumokról a MetaTrader 5-ben.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


U.I. Néha a hagyományos csomag egyszerűen nem elég... Nézd meg az ingyenes MetaTrader 4 és MetaTrader 5 bővítményünket! Elérhető Demo és Éles számlákra is 60 plusz eszközzel, amelyek segítik a kereskedési karriered!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.