79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

6 új érv, amely miatt érdemes használni az MT4 Supreme Edition-t.

December 15, 2015 10:52

Kedves Kereskedő!

Az Meta Trader4 SE széles kínálata (indikátorok, expertek) tovább bővült 6 új, ingyenes funkcióval. Az alkalmazások hozzásegítik a Forex és CFD tradereket, hogy még eredményesebben kereskedjenek. Az Admiral Markets vezető munkatársa, Jens Chrzanowski szerint „a fejlesztések elképesztő lehetőséget nyújtanak demó és valós számlán egyaránt."
Van lehetősége követni a megbízások listáját közvetlenül a charton, Pivot pontok segítségével még pontosabban készítheti el elemzéseit és Renko-indikátor is az ön rendelkezésére áll. Akár idő-alapú stop is beállítható illetve pozíciók részleges zárására is van lehetőség. "Az MT4 SE rendkívül hatékony" –tette hozzá, Jens.

Az új szolgáltatások rövid bemutatása:

Candle countdown indicator: Megmutatja az aktuális gyertyából hátralévő időt.High-low indicator: Havi valamint napi csúcsok és mélypontok könnyen nyomon követhetők – támasz és ellenállás vonalak segítik a kereskedőket.


Order history indicator: Korábbi tradek megjelenítése a charton zöld és piros vonalak valamint nyilak formájában.


Pivot indicator: Egyszerűen megjeleníthető pivot pontok bármely idősíkon


Renko indicator: Olyan gyertyák, amelyek csak piaci mozgások esetén jelennek meg.


Improved mini terminal with multiple stops: Használjon chart vonalat Stop Loss és Take Profit alkalmazásához.


Meta Trader 4 Supreme Edition a vezető kereskedési platform. További információért látogasson el MT4 Supreme oldalunkra.Üdvözlettel,

Admiral Markets csapata