Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

6 új érv, amely miatt érdemes használni az MT4 Supreme Edition-t.

December 15, 2015 11:52

Kedves Kereskedő!

Az Meta Trader4 SE széles kínálata (indikátorok, expertek) tovább bővült 6 új, ingyenes funkcióval. Az alkalmazások hozzásegítik a Forex és CFD tradereket, hogy még eredményesebben kereskedjenek. Az Admiral Markets vezető munkatársa, Jens Chrzanowski szerint „a fejlesztések elképesztő lehetőséget nyújtanak demó és valós számlán egyaránt."
Van lehetősége követni a megbízások listáját közvetlenül a charton, Pivot pontok segítségével még pontosabban készítheti el elemzéseit és Renko-indikátor is az ön rendelkezésére áll. Akár idő-alapú stop is beállítható illetve pozíciók részleges zárására is van lehetőség. "Az MT4 SE rendkívül hatékony" –tette hozzá, Jens.

Az új szolgáltatások rövid bemutatása:

Candle countdown indicator: Megmutatja az aktuális gyertyából hátralévő időt.High-low indicator: Havi valamint napi csúcsok és mélypontok könnyen nyomon követhetők – támasz és ellenállás vonalak segítik a kereskedőket.


Order history indicator: Korábbi tradek megjelenítése a charton zöld és piros vonalak valamint nyilak formájában.


Pivot indicator: Egyszerűen megjeleníthető pivot pontok bármely idősíkon


Renko indicator: Olyan gyertyák, amelyek csak piaci mozgások esetén jelennek meg.


Improved mini terminal with multiple stops: Használjon chart vonalat Stop Loss és Take Profit alkalmazásához.


Meta Trader 4 Supreme Edition a vezető kereskedési platform. További információért látogasson el MT4 Supreme oldalunkra.Üdvözlettel,

Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.