Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

90.3% profit most 1,000,000 Forint-ot ér valakinek

Augusztus 26, 2016 11:57

Kedves Traderek!

Beléptünk a verseny hajrába. Az elmúlt napokban sok regisztrálás jött a versenyre hiszen nagyon közel került az 1 millió forint elérése. Mit értek ez alatt?

Jelenleg a versenyt egy olyan Trader vezeti aki 90.3%-on áll. Eddig 1 kereskedése volt és még 9-et kell végre hajtania, hogy Ő legyen a nyertes.

Szorosan követik még páran akik csak pár százalékkal vannak lemaradva.

Sokan gondolták úgy ezen a héten, hogy 200 dollárt megér nekik az, hogy versenybe szálljanak az 1 millió forintért ami KÉSZPÉNZ és nincs semmi megkötése a nyeremény átvételének csak a 10 trade és a Birger szemináriumon való részvétel. A kockázat persze igen nagy, de a nyeremény nagysága elgondolkoztató.

Ha esetleg Te még nem szálltál be, akkor itt az ideje, hogy kicsit belegondolj abba, hogy 50,000 Forint kockáztatása megér-e 1 millió forintot.

Ha szeretnél belevágni akkor nyitnod kell egy éles számlát, minimum 200 EUR/USD összeggel vagy 60,000 Forinttal és jelezned e-mailen a szándékod.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.