Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

90.3% profit most 1,000,000 Forint-ot ér valakinek

Augusztus 26, 2016 11:57

Kedves Traderek!

Beléptünk a verseny hajrába. Az elmúlt napokban sok regisztrálás jött a versenyre hiszen nagyon közel került az 1 millió forint elérése. Mit értek ez alatt?

Jelenleg a versenyt egy olyan Trader vezeti aki 90.3%-on áll. Eddig 1 kereskedése volt és még 9-et kell végre hajtania, hogy Ő legyen a nyertes.

Szorosan követik még páran akik csak pár százalékkal vannak lemaradva.

Sokan gondolták úgy ezen a héten, hogy 200 dollárt megér nekik az, hogy versenybe szálljanak az 1 millió forintért ami KÉSZPÉNZ és nincs semmi megkötése a nyeremény átvételének csak a 10 trade és a Birger szemináriumon való részvétel. A kockázat persze igen nagy, de a nyeremény nagysága elgondolkoztató.

Ha esetleg Te még nem szálltál be, akkor itt az ideje, hogy kicsit belegondolj abba, hogy 50,000 Forint kockáztatása megér-e 1 millió forintot.

Ha szeretnél belevágni akkor nyitnod kell egy éles számlát, minimum 200 EUR/USD összeggel vagy 60,000 Forinttal és jelezned e-mailen a szándékod.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.