Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A kereskedés mesterei: Webinárum sorozat Kereskedési szupersztárokkal – Steve Nison és Jack Schwagger

Szeptember 01, 2017 18:31

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelentjük be a legújabb két részes webinárium sorozatunkat, a professzionális kereskedési szakemberekkel – Steve Nisonnel és a Jack Schwagerrel, és ezt követően egy kérdez-felelek élő webináriummal, amelyet Nenad Kerkez fog vezetni. A kereskedés mestereinek célja, hogy segítséget nyújtsanak és olyat tanítsanak, amely teljesen új számodra, emellett számos tippet adjanak, hogy fellendíthesd a kereskedési eredményeidet. Mi a legjobb része? A webináriumok 100%-ig ingyenesen, csupán regisztrálnod kell!

Kik ők?

Jack Schwagger , a híres szerző, alapkezelő és befektetési tanácsadó leginkább bestseller könyvéről, a Piac Varázsolóiról híres. Jack webináriumán számos elengedhetetlen információt kaphatsz a tőzsdepszichológiáról és a kereskedési elméleti oldaláról – így minden szempontból jobb traderré válhatsz.

A Gyertya alakzatok mestereként ismert Steve Nison a világ egyik első forrása volt – ő hozta be a japán gyertyákat Európába. Számos kereskedési gyakorlatot és stratégiát mutat meg a leghíresebb kereskedési chart típussal alkalmazva.

Hangolódj rá …

1. Webinárium

2017. szeptember 21. csütörtök

Host: Nenad Kerkez

Sztárvendég: Jack Schwagger

Idő: 18:00

2. Webinárium

2017. szeptember 28. csütörtök

Host: Nenad Kerkez

Sztárvendég: Steve Nison

Idő: 18:00

3. Webinárium

2017. szeptember 29. péntek

Host: Nenad Kerkez

Idő: 18:00

Még több infót vendégeinkről, a webinárium témáiról ezen az oldalon találhatsz.

Ugorj egy szintet a kereskedésedben Steve Nisonnel és Jack Schwagerrel és az Admiral Markets-szel!

Amennyiben új számodra a kereskedés, és szeretnél még több információt arról, hogyan kezdj bele, nézd meg az ingyenes kereskedési kurzusunkat, a Forex101-et. Ez a 9 videós online kurzus megtanít arra, amire szükséged van a kereskedés megkezdéséhez – az alapoktól a haladóbb gyakorlatokig. Ha az ideális kezdőpontot keresed a kereskedési utad megkezdéséhez, nálunk jó helyen vagy!
Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.