Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

A kereskedés mesterei: Webinárum sorozat Kereskedési szupersztárokkal – Steve Nison és Jack Schwagger

Szeptember 01, 2017 18:31

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelentjük be a legújabb két részes webinárium sorozatunkat, a professzionális kereskedési szakemberekkel – Steve Nisonnel és a Jack Schwagerrel, és ezt követően egy kérdez-felelek élő webináriummal, amelyet Nenad Kerkez fog vezetni. A kereskedés mestereinek célja, hogy segítséget nyújtsanak és olyat tanítsanak, amely teljesen új számodra, emellett számos tippet adjanak, hogy fellendíthesd a kereskedési eredményeidet. Mi a legjobb része? A webináriumok 100%-ig ingyenesen, csupán regisztrálnod kell!

Kik ők?

Jack Schwagger , a híres szerző, alapkezelő és befektetési tanácsadó leginkább bestseller könyvéről, a Piac Varázsolóiról híres. Jack webináriumán számos elengedhetetlen információt kaphatsz a tőzsdepszichológiáról és a kereskedési elméleti oldaláról – így minden szempontból jobb traderré válhatsz.

A Gyertya alakzatok mestereként ismert Steve Nison a világ egyik első forrása volt – ő hozta be a japán gyertyákat Európába. Számos kereskedési gyakorlatot és stratégiát mutat meg a leghíresebb kereskedési chart típussal alkalmazva.

Hangolódj rá …

1. Webinárium

2017. szeptember 21. csütörtök

Host: Nenad Kerkez

Sztárvendég: Jack Schwagger

Idő: 18:00

2. Webinárium

2017. szeptember 28. csütörtök

Host: Nenad Kerkez

Sztárvendég: Steve Nison

Idő: 18:00

3. Webinárium

2017. szeptember 29. péntek

Host: Nenad Kerkez

Idő: 18:00

Még több infót vendégeinkről, a webinárium témáiról ezen az oldalon találhatsz.

Ugorj egy szintet a kereskedésedben Steve Nisonnel és Jack Schwagerrel és az Admiral Markets-szel!

Amennyiben új számodra a kereskedés, és szeretnél még több információt arról, hogyan kezdj bele, nézd meg az ingyenes kereskedési kurzusunkat, a Forex101-et. Ez a 9 videós online kurzus megtanít arra, amire szükséged van a kereskedés megkezdéséhez – az alapoktól a haladóbb gyakorlatokig. Ha az ideális kezdőpontot keresed a kereskedési utad megkezdéséhez, nálunk jó helyen vagy!
Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.