79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

A legjobb CFO-nak (pénzügyi igazgatónak) jelölték Sergei Bogatenkov-ot Admiral Markets-től

Február 06, 2018 08:46

Fotó:Urmas Kamdron

Kedves Trader!

Örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets pénzügyi vezérigazgatója, Sergei Bogatenkov a jelöltek listáján szerepel, amellyel megnyerheti a legjobb CFO-díjat az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cég részéről.

Sergei Bogatenkov jelölése elsősorban a vezetése óta elért sikereknek köszönhető, hiszen az Admiral Markets folyamatosan terjeszkedik a világ minden egyes táján, és valóban egy globális céggé nőtte ki magát.

Az egyik különösen figyelemre méltó kezdeményezés, amely implementációjáért közvetlenül ő volt a felelős, az Admiral Markets AS közelmúltbeli nyilvános kötvénykibocsátása és jegyzése a Nasdaq Tallinn Értéktőzsdén. Ezt a nyilvános kezdeményezést nagyon bátor előre lepésnek tartották a vállalat számára.

" Nagyon megtisztelő, hogy jelöltként indulhatok az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cégek legjobb CFO-díj elnyeréséért. Az Admiral Markets az elmúlt években jelentős mértékben növekedett, és továbbra is ezt teszi, a tehetséges és elkötelezett csapatunk erőfeszítéseinek köszönhetően. Továbbá, miután a Nasdaq tőzsdén bejegyeztek, cégünk most még átláthatóbbá és vonzóbbá válik más potenciális befektetők számára.„ – mondta Sergei Bogatenkov, az Admiral Markets pénzügyi vezérigazgatója.

Toomas Truuverk szerint, aki több éve az Äripäev bírói testületnek, a 6 jelölt jelölése önmagában árulkodik a kiváló teljesítményükről, kivételes szervezetükről, kiváló menedzsmentjükről a kihívásokkal teli helyzetekben – mint például az üzlet nemzetközivé válása vagy a technológia rohamos fejlődése során.

Az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cégek képviselői kezdetben kiválasztottak 15 CFO-t, akiket a díjra jelöltek. A hat döntős részt vesz az április 12-én tartandó Pärnu Pénzügyi Konferencián, ahol kihirdetésre kerül a díj nyertese.

További információ a jelöltekről és a konferenciáról megtekinthető a hivatalos oldalon.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.