Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A legjobb CFO-nak (pénzügyi igazgatónak) jelölték Sergei Bogatenkov-ot Admiral Markets-től

Február 06, 2018 09:46

Fotó:Urmas Kamdron

Kedves Trader!

Örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets pénzügyi vezérigazgatója, Sergei Bogatenkov a jelöltek listáján szerepel, amellyel megnyerheti a legjobb CFO-díjat az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cég részéről.

Sergei Bogatenkov jelölése elsősorban a vezetése óta elért sikereknek köszönhető, hiszen az Admiral Markets folyamatosan terjeszkedik a világ minden egyes táján, és valóban egy globális céggé nőtte ki magát.

Az egyik különösen figyelemre méltó kezdeményezés, amely implementációjáért közvetlenül ő volt a felelős, az Admiral Markets AS közelmúltbeli nyilvános kötvénykibocsátása és jegyzése a Nasdaq Tallinn Értéktőzsdén. Ezt a nyilvános kezdeményezést nagyon bátor előre lepésnek tartották a vállalat számára.

" Nagyon megtisztelő, hogy jelöltként indulhatok az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cégek legjobb CFO-díj elnyeréséért. Az Admiral Markets az elmúlt években jelentős mértékben növekedett, és továbbra is ezt teszi, a tehetséges és elkötelezett csapatunk erőfeszítéseinek köszönhetően. Továbbá, miután a Nasdaq tőzsdén bejegyeztek, cégünk most még átláthatóbbá és vonzóbbá válik más potenciális befektetők számára.„ – mondta Sergei Bogatenkov, az Admiral Markets pénzügyi vezérigazgatója.

Toomas Truuverk szerint, aki több éve az Äripäev bírói testületnek, a 6 jelölt jelölése önmagában árulkodik a kiváló teljesítményükről, kivételes szervezetükről, kiváló menedzsmentjükről a kihívásokkal teli helyzetekben – mint például az üzlet nemzetközivé válása vagy a technológia rohamos fejlődése során.

Az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cégek képviselői kezdetben kiválasztottak 15 CFO-t, akiket a díjra jelöltek. A hat döntős részt vesz az április 12-én tartandó Pärnu Pénzügyi Konferencián, ahol kihirdetésre kerül a díj nyertese.

További információ a jelöltekről és a konferenciáról megtekinthető a hivatalos oldalon.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.