Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A Margin Követelmények változásai a katalán elnök beszéde előtt

Október 10, 2017 17:28

Kedves Trader!

Ma este 19:00 EET órakor a katalán elnök, Carles Puigdemont, kulcsfontosságú beszédet fog tartani. Van esély arra, hogy az elnök kihasználja ezt a lehetőséget, hogy nyilatkozzon Katalónia, Spanyolországtól való függetlenségéről. Ha ez megtörténik, az árréshez és a piaci volatilitás fokozódásához vezethet.

Annak érdekében, hogy megvédjük ügyfeleinket a negatív egyenleg kockázatától, módosítjuk a margin követelményeket 18:00 EET órától 23:59 EET óráig 2017.10.10-én kedden.

Maximum tőkeáttétel 1:200

FX Majors, FX Minors, FX Exotics & Pairs with CHF, [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100]

Maximum tőkeáttétel 1:50

[AEX25], [CAC40], [MDAX50], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote

Javasoljuk, hogy kétszer is ellenőrizd a szabad margint a számládon, ha a fenti instrumentumok bármelyikén van nyitott pozíciód, mivel a módosított tőkeáttétel a nyitott pozíciókra lesz érvényes. Emellett ellenőrizheted a betéti lehetőségeket - amelyek többsége lehetővé teszi, hogy azonnali fizetéseket hajts végre, amelyek percenken belül jóváírásra kerületnek a számládon.

Emellett többet olvashatsz a kockázatkezelésről is a honlapunkon.

Amennyiben bármi kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az Admiral Markets elnyerte a Lefjobb Oktató 2016 díjat


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.