Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

A Nasdaq köszönti az Admiral Markets-t a Nasdaque Balti Kötvény Listán

Január 12, 2018 18:06

Kedves Trader,


Örömmel tájékoztatunk, hogy a Nasdaq (NDAQ) bejelentette, hogy 2018. január 11-től az Admiral Markets AS által kibocsátott kötvényeket a Nasdaq Tallinn Nasdaq Baltic Bond Listán jegyzi.

"Az Admiral Markets AS egy észt vállalatból egy globális online kereskedési platformmá nőtte ki magát, és örömmel látom, hogy a tőzsdén keresztül fokozzák jövőbeli növekedésüket" - mondta Kaarel Ots, a Nasdaq Tallinn vezérigazgatója. „Szintén jó látni, hogy a vállalatok egyre inkább elérhetőek a befektetők számára. Az Admiral Markets AS kiváló példát mutat 100 euró névértékű kötvények kibocsátásával és nyújtásával."
A lista követi az Admiral Markets AS kötvényeinek nyilvános megjelenését a balti államokban. 306 befektető jegyzett kötvényeket összesen 1 826 800 euró összegben. A kötvény névértéke 100 euró, 8 %-os évi kamattal, ahol a kamatfizetés évi kétszer történik meg. A kötvények lejárati ideje 2027. december 28., amikor a kibocsátó minden kötvény megváltását köteles megfizetni.

"A pénzügyi szektorban működő vállalatnak több forrása van a tőkeemelésre. Azzal, hogy tőzsdén vagyunk jegyezve, átláthatóbbá válnak, és növeljük a profilunkat a potenciális befektetők körében "- nyilatkozta Sergei Bogatenkov, az Admiral Markets AS igazgatótanácsának tagja. "A piac jelenleg vonzó kamatlábat kínál számunkra likviditással párosítva, és szeretnénk biztosítani, hogy ezt az ajánlatot kihasználjuk. A pént arra fogjuk felhasználni, hogy megerősítsük pozíciónkat azokon a piacokon, amelyeken már működünk, növeljük ügyfeleink bázisát, növeljük ügyfeleink eszközeit, és végül az ebben a szektornak tevékenykedő 10 legjobb vállalattá váljunk. "

Még több információért, kérjük látogasd meg a weboldalunkat: admiralmarketsgroup.com/bonds/.

Kérjük, vedd figyelembe: A hírek kizárólag informatív jellegűek és nem tartalmaznak befektetési tanácsokat.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.