Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A Nasdaq köszönti az Admiral Markets-t a Nasdaque Balti Kötvény Listán

Január 12, 2018 18:06

Kedves Trader,


Örömmel tájékoztatunk, hogy a Nasdaq (NDAQ) bejelentette, hogy 2018. január 11-től az Admiral Markets AS által kibocsátott kötvényeket a Nasdaq Tallinn Nasdaq Baltic Bond Listán jegyzi.

"Az Admiral Markets AS egy észt vállalatból egy globális online kereskedési platformmá nőtte ki magát, és örömmel látom, hogy a tőzsdén keresztül fokozzák jövőbeli növekedésüket" - mondta Kaarel Ots, a Nasdaq Tallinn vezérigazgatója. „Szintén jó látni, hogy a vállalatok egyre inkább elérhetőek a befektetők számára. Az Admiral Markets AS kiváló példát mutat 100 euró névértékű kötvények kibocsátásával és nyújtásával."
A lista követi az Admiral Markets AS kötvényeinek nyilvános megjelenését a balti államokban. 306 befektető jegyzett kötvényeket összesen 1 826 800 euró összegben. A kötvény névértéke 100 euró, 8 %-os évi kamattal, ahol a kamatfizetés évi kétszer történik meg. A kötvények lejárati ideje 2027. december 28., amikor a kibocsátó minden kötvény megváltását köteles megfizetni.

"A pénzügyi szektorban működő vállalatnak több forrása van a tőkeemelésre. Azzal, hogy tőzsdén vagyunk jegyezve, átláthatóbbá válnak, és növeljük a profilunkat a potenciális befektetők körében "- nyilatkozta Sergei Bogatenkov, az Admiral Markets AS igazgatótanácsának tagja. "A piac jelenleg vonzó kamatlábat kínál számunkra likviditással párosítva, és szeretnénk biztosítani, hogy ezt az ajánlatot kihasználjuk. A pént arra fogjuk felhasználni, hogy megerősítsük pozíciónkat azokon a piacokon, amelyeken már működünk, növeljük ügyfeleink bázisát, növeljük ügyfeleink eszközeit, és végül az ebben a szektornak tevékenykedő 10 legjobb vállalattá váljunk. "

Még több információért, kérjük látogasd meg a weboldalunkat: admiralmarketsgroup.com/bonds/.

Kérjük, vedd figyelembe: A hírek kizárólag informatív jellegűek és nem tartalmaznak befektetési tanácsokat.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.