Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A pénteki GBP/USD tüske kompenzációjáról az Admiral.Markets számlákon

Október 11, 2016 15:49

Kedves Ügyfelünk!

2016. október 7.-én péntek hajnalban 02:07 (EET) órakor a font streling nagyon gyors gyengülésbe kezdett más devizákkal szemben a "hard Brexit"-nek köszönhetően.

Az óriási likvidításnak köszönhetően egy rövid ideig a különböző nagy bankok, illetve brókerek nagyon különböző és következetlen áron tudták csak jegyezni a GBP-t

A likvidátás nálunk aránylag elegendő volt, és a legtöbb párban nem figyeltünk meg semmilyen irreális áreltérést, kivéve a GBP/USD-n, ahol a Live2 kereskedési szerveren egy 1.11-ig lenyúló ártüske keletkezett.

Noha az ár nem hibás és tükrözi a likvidítás szolgáltatónk által jegyzett árat, mi mégsem vagyunk elégedettek ezzel, hogy ügyfeleink ilyen végrehajtást kaptak.

A Live 2 szerveren egy percel a tüske után (02:08 EET) látható ár az 1.17944 volt, gyakorlatilag a közepén a piaci konszenzusos árak tartományának 1.15 és 1.19 között.

Minden GBP/USD-n és GBP/USD-Pro-n lévő, 1.17944 alatti árszinten, 2016.október 7.-én 02:07 perckor (EET) történt kereskedés végrehajtás esetén október 11.-én kompenzációt végzünk az Admiral.Markets számlákon.

A kompenzáció a pontbeli különbségek alapján lesz kalkulálva, ami az 1.17944-es ár, és a tüskében végrehajtott ár között volt.

Ha több érintett kötésed is volt GBP/USD-ben, akkor a végleges korrekció a számládon fog megjelenni.

Amennyiben már kaptál valamilyen részleges kompenzációt, akkor is újra fogjuk számolni a kötéseidet a jelzett ár szerint, és a teljes egészre fogod megkapni a kompenzációt, természetesen azzal az összeggel csökkentve, amit már kompenzációban megkaptál korábban.

Szeretnénk megragadni most az alkalmat, és köszönetet mondani Neked a türelmedért, ami egy trader felbecsülhetetlen tulajdonsága.

Ha bármilyen kérdésed van még a ezzel a font sterlinges incidensel kapcsolatban, ne habozz kérdezni minket.

Üdvözlettel

Admiral MarketsKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.