79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

A Windows 10 Fall Creators frissítése & MetaTrader

Október 25, 2017 18:47

Kedves Kereskedők!

Amint azt már tudjátok, október 17-én a Microsoft kiadta a Windows 10 Fall Creators frissítését. Ez a kiadás hasonló ahhoz, mint amikor egy új operációs rendszert telepítesz, ezáltal megváltoznak a konfigurációk és a titkosítási kulcsok.

A MetaTrader platform minden adatot összekapcsol a helyi operációs rendszerrel és hardverrel a felhasználói információk védelme érdekében. Ez a kötés azt jelenti, hogyha a terminálfájlokat ellopják, senki nem tud kapcsolódni a kiszolgálóhoz a korábban elmentett fiókok használatával.

Jelszóval kapcsolatos problémák

Javasoljuk, hogy tudj meg mindent az új Windows kiadásról, és mentsd el a jelszavadat egy biztonságos helyen, hogy a frissítés után is hozzáférhess a platformhoz.

Sajnos az operációs rendszer frissítése után a számítógépen tárolt kereskedési számlák jelszavai érvénytelenné válnak.

Emiatt a MetaQuotes automatikusan hozzáadott egy aktiválási tokent minden megvásárolt termékhez, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használ. A kereskedők számára emellett újra letölthető a termékek demó verziója a Marketről.

Az elveszett jelszavak visszaállítása

Éles számlák

1.Válaszd ki a szükséges számlát a Kereskedő térben

2.Kattints az Reset MT password gombra

3.Ezután a következő üzenet jelenik meg:

4. Egy e-mailt fogsz kapni tőlünk a következő tárggyal: Admiral Markets MT Password Change Notice

5. Kattints az e-mailben található megerősítő jelszó visszaállítása linkre

6. Ezután megjelenik egy megerősítő üzenet, amely megerősíti a jelszó módosítását

7. Végül egy e-mailt fogsz kapni az alábbi tárgysorral: Admiral Markets MT jelszóváltási közlemény, amely tartalmazza az új jelszavadat.


Üdvözlettel,

Admiral Markets UK Ltd


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.