Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

A Windows 10 Fall Creators frissítése & MetaTrader

Október 25, 2017 20:47

Kedves Kereskedők!

Amint azt már tudjátok, október 17-én a Microsoft kiadta a Windows 10 Fall Creators frissítését. Ez a kiadás hasonló ahhoz, mint amikor egy új operációs rendszert telepítesz, ezáltal megváltoznak a konfigurációk és a titkosítási kulcsok.

A MetaTrader platform minden adatot összekapcsol a helyi operációs rendszerrel és hardverrel a felhasználói információk védelme érdekében. Ez a kötés azt jelenti, hogyha a terminálfájlokat ellopják, senki nem tud kapcsolódni a kiszolgálóhoz a korábban elmentett fiókok használatával.

Jelszóval kapcsolatos problémák

Javasoljuk, hogy tudj meg mindent az új Windows kiadásról, és mentsd el a jelszavadat egy biztonságos helyen, hogy a frissítés után is hozzáférhess a platformhoz.

Sajnos az operációs rendszer frissítése után a számítógépen tárolt kereskedési számlák jelszavai érvénytelenné válnak.

Emiatt a MetaQuotes automatikusan hozzáadott egy aktiválási tokent minden megvásárolt termékhez, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használ. A kereskedők számára emellett újra letölthető a termékek demó verziója a Marketről.

Az elveszett jelszavak visszaállítása

Éles számlák

1.Válaszd ki a szükséges számlát a Kereskedő térben

2.Kattints az Reset MT password gombra

3.Ezután a következő üzenet jelenik meg:

4. Egy e-mailt fogsz kapni tőlünk a következő tárggyal: Admiral Markets MT Password Change Notice

5. Kattints az e-mailben található megerősítő jelszó visszaállítása linkre

6. Ezután megjelenik egy megerősítő üzenet, amely megerősíti a jelszó módosítását

7. Végül egy e-mailt fogsz kapni az alábbi tárgysorral: Admiral Markets MT jelszóváltási közlemény, amely tartalmazza az új jelszavadat.


Üdvözlettel,

Admiral Markets UK Ltd


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.