Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets AS pénzügyi igazgatója (CEO, CFO), Sergei Bogatenkov nyerte el az Év Meglepetése díjat

Április 17, 2018 13:19

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets AS pénzügyi vezérigazgatója, Sergei Bogatenkov nyerte el az Év Meglepetése díjat az Äripäev és a BIG4 Könyvvizsgáló cégek részéről.

Korábban ebben az évben, Bogatenkov urat a legjobb CFO-nak (pénzügyi igazgatónak) jelölték. Jelölése elsősorban a vezetése óta elért sikereknek köszönhető, hiszen az Admiral Markets AS folyamatosan terjeszkedik nemzetközi szinten, és valóban egy globális céggé nőtte ki magát. Különösen figyelemre méltó az Admiral Markets AS közelmúltbeli nyilvános kötvénykibocsátása és jegyzése a Nasdaq Tallinn Értéktőzsdén.

Kezdetben 15 CFO-t választottak és jelöltek ki. Toomas Truuverk, az Äripäev pénzügyi igazgatójaként és a bírói testület oszlopos tagjaként, kiemelte a kiváló teljesítményüket, kivételes szervezeteiket, kiváló menedzsmentjüket a kihívásokkal teli helyzetekben.

A verseny győztese ma került kihirdetésre – Aastrit Viisma-Kass a Magnetic MRO-től, míg Sergei-t az Év Meglepetéseként ismerték el.

„Csodálatos, hogy minden évben a Big4-nak és az Äripäev-nek lehetősége van megszervezni ezt a versenyt. Szeretnék Astrit-nak gratulálni, aki jól megérdemelten nyerte el a fődíjat. Ami engem illet, meglepett az Év Meglepetése díj elnyerése. Igazán megtisztelő, és boldogsággal teli pillanatok ezek a számomra. Az Admiral Markets kétségtelenül nagymértékben növekedett és minden bizonnyal továbbra is növekedni fog a fantasztikus, hozzáértő és elkötelezett csapatunknak köszönhetően! Egyedül keveset tudunk elérni, de együtt annál többet. Köszönöm mindenkinek!„ – mondta Sergei Bogatenkov.

További információ a versenyről és a nyertesekről megtekinthető a hivatalos oldalon, amely jelenleg csak észt nyelven érthető el.

Üdvözlettel:

Admiral Markets AS


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.