Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets bemutatja a Végrehajtási Statisztikákat

December 28, 2016 16:52

Kedves Trader,

Örömmel mutatjuk be a Megbízás Végrehajtásának Minősége oldalunkat, amely segít Neked megtalálni az Admiral Markets statisztikáit az előző naptári évben végrehajtott összes megbízásról. [1]

Ilyen információt most először publikálunk és olyan átláthatóvá tesszük, amennyire csak lehetséges azzal, hogy bevezetünk egy webes szolgáltatást, amely automatikusan kiszámolja és publikálja a statisztikákat havonta.

Az adatok, amelyeket ezen az oldalon publikálunk, segíteni fognak Neked, hogy pontos képed legyen az Admiral Markets végrehajtásainak minőségéről:

 • Átlagos végrehajtási idő – 6 ezredmásodperc alatt
 • Átlagos slippage – 0,000002-től (0,02 Forex pip)
 • Átlagos nettó slippage mint a tipikus spread a százalékos aránya- 2%-tól
 • Slippage nélküli kereskedések százalékos aránya – legfeljebb 62%
 • Pozitív slippage-el végrehajtott kereskedések százalékos aránya – legfeljebb 14%
 • Slippage nélküli kereskedések százalékos aránya – 27%-tól
 • Elutasított kereskedések aránya 0,0008%-tól. [2]

Megnézheted a teljes statisztikát a leggyakrabban kereskedett instrumentumokról, akárcsak az összes leírást és képletet a Megbízás Végrehajtásának Minősége weboldalon.

Megjegyzés:

[1] Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jelenlegi elérhető adatok a szolgáltatás bevezetése előtti évet mutatják pl. 2015.12.16-2016.12.16. A kiválasztás az egész évet magába foglalja 2016. január 1-től.

[2] A Végrehajtási Statisztikák oldalon publikált statisztikák az összes piaci megrendelés alapján készültek, amelyek az Admiral Markets Group cégek által lettek teljesítve Admiral.Markets számlán. Felhívjuk figyelmed, hogy a Te személyes kereskedési tapasztalatod különbözhet a fent látható számoktól, mivel a kereskedések száma nem feltétlen reprezentatív minden személynél.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.