Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets bővíti a CFD kínálatát a rézzel és 7 mezőgazdasági árucikkel.

Szeptember 10, 2018 14:02

Nagy örömmel jelentjük be, hogy tovább bővítjük az elérhető piacok széles skáláját az Admiral.MT5 számlákon. A mai naptól kezdődően szakmai ügyfeleink elsődleges hozzáférést kaphatnak a réz CFD éles számlán való kereskedéséhez, valamint hét mezőgazdasági termék CFD-hez: kakaó, arabica kávé, robusta kávé, pamut, narancslé, nyers cukor és fehér cukor.

A lakossági ügyfelek számára pár héttel a közlemény után biztosítunk hozzáférést az új instrumentumokhoz. Mindaddig, ezen új instrumentumok minden ügyfél számára elérhetők a tesztelésre és megismerésre az Admiral.MT5 demó számlán.

Használd ki az alábbi előnyöket az új instrumentumok kereskedésekor:

  1. Lejárat: Soha. Használd a hosszú távú stratégiákat, tarts nyitott pozíciókat, ameddig csak szükséges.
  2. Jutalék: Nulla. Használd ki a kereskedés alacsonyabb költségeit csak a spread-ek és a napi finanszírozási költségek fizetésével.
  3. Tőkeáttétel: Mérsékelt. Az Admiral Markets Pro ügyfelek számára a tőkeáttétel akár 1:50-es a mezőgazdasági árucikk CFD-kre, és akár 1:100-as a réz CFD-re, a lakossági ügyfelek számára fixen 1:10.
  4. Minimum kontraktus méret: Mini. Kereskedd a töredékét egy standard kontraktusnak, hogy lehetővé tedd a kockázatkezelési stratégiád maximális pontosságát.
  5. Volatilitás: Extrém. Ezen instrumentumok kereskedése nagyon izgalmas lehet, de kérjük, vedd figyelembe a Volatility Protection szolgáltatásunkat a kereskedés során.

Nézd meg az új instrumentumokkal kapcsolatos alapvető kereskedési feltételeket a weboldalunkon található termékek fül alatti Kontraktus Specifikáció résznél.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 85% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.