Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets bővíti a CFD kínálatát a rézzel és 7 mezőgazdasági árucikkel.

Szeptember 10, 2018 14:02

Nagy örömmel jelentjük be, hogy tovább bővítjük az elérhető piacok széles skáláját az Admiral.MT5 számlákon. A mai naptól kezdődően szakmai ügyfeleink elsődleges hozzáférést kaphatnak a réz CFD éles számlán való kereskedéséhez, valamint hét mezőgazdasági termék CFD-hez: kakaó, arabica kávé, robusta kávé, pamut, narancslé, nyers cukor és fehér cukor.

A lakossági ügyfelek számára pár héttel a közlemény után biztosítunk hozzáférést az új instrumentumokhoz. Mindaddig, ezen új instrumentumok minden ügyfél számára elérhetők a tesztelésre és megismerésre az Admiral.MT5 demó számlán.

Használd ki az alábbi előnyöket az új instrumentumok kereskedésekor:

 1. Lejárat: Soha. Használd a hosszú távú stratégiákat, tarts nyitott pozíciókat, ameddig csak szükséges.
 2. Jutalék: Nulla. Használd ki a kereskedés alacsonyabb költségeit csak a spread-ek és a napi finanszírozási költségek fizetésével.
 3. Tőkeáttétel: Mérsékelt. Az Admiral Markets Pro ügyfelek számára a tőkeáttétel akár 1:50-es a mezőgazdasági árucikk CFD-kre, és akár 1:100-as a réz CFD-re, a lakossági ügyfelek számára fixen 1:10.
 4. Minimum kontraktus méret: Mini. Kereskedd a töredékét egy standard kontraktusnak, hogy lehetővé tedd a kockázatkezelési stratégiád maximális pontosságát.
 5. Volatilitás: Extrém. Ezen instrumentumok kereskedése nagyon izgalmas lehet, de kérjük, vedd figyelembe a Volatility Protection szolgáltatásunkat a kereskedés során.

Nézd meg az új instrumentumokkal kapcsolatos alapvető kereskedési feltételeket a weboldalunkon található termékek fül alatti Kontraktus Specifikáció résznél.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.