Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets bővíti a kriptovaluta CFD kínálatát

Február 08, 2018 16:06

Kedves Traderek!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy három új kriptovaluta CFD-t tettünk elérhetővé a kereskedésre az Admiral MT5 számlákon! Olvass tovább a kriptovaluta CFD kínálat legújabb frissítéséről.

DSHUSD – Dash vs. amerikai dollár CFD

A Dash (DSHUSD) legelőször 2014-ben jött létre, és azóta a kriptovaluta piac egyik legmeghatározóbb projektje lett. Ez a kriptovaluta egy nyílt forráskódú, decentralizált fizetési rendszer, amelyet peer-to-peer fizetésekre terveztek egy hozzáadott adatvédelmi lehetőséggel. A Bitcoinhoz hasonlóan, a Dash egy blokchain főkönyvet használ és a bányászati folyamatok során kerül kinyerésre.

A Dash CFD kínálatunk lehetővé teszi a számodra, hogy ezen a népszerű kriptovalután tőkeáttétellel kereskedj, és mind a növekvő, mind a csökkenő árakból profitálj. Nézd meg még ma!

XMRUSD – Monero vs. amerikai dollár CFD

A Monero (XMRUSD), egy nyílt forráskódú, decentralizált fizetési rendszer, ami privát peer-to-peer fizetésekre fókuszál. Mint ahogyan a Bitcoin és a Dash is, ez a kriptovaluta is bányászati folyamatok során keletkezik. Ez a folyamat azonban kicsit nyitottabbá válik, mivel a bányászoknak nem szükséges speciális bányászati hardverekbe fektetni. Ehelyett, bármely számítógép képes teljes csomópontot futtatni a Monero blockchain főkönyvében és képes ennek a kriptovalutának a kibányászására.

Kereskedj a népszerű Moreno CFD kriptovalutával és profitálj a növekvő és csökkenő árakból!

ZECUSD – Zcash vs. amerikai dollár CFD

A Zcash (ZECUSD) is létezik már egy ideje, 2016 második felében jelent meg. Ez a kriptovaluta egy elektronikus fizetési rendszer, amelyet kimondottan a peer-to-peer fizetések kezelésére terveztek. A Zcash egy privát („páncélos") vagy nyilvános fizetéseket kínál, és mint ahogy a Bitcoin is, speciális bányászati hardverekkel (ASIC-kkel) generálható.

Miért ne próbálnád ki a Zcash CFD-vel való kereskedést még ma?!

MetaTrader Supreme Edition – Pörgesd fel a kereskedésedet!

A kriptovaluta CFD kínálatunknak minden újdonsága elérhető a világ legfejlettebb kereskedési platformján, a MetaTrader 5 felületen.

De ez még nem minden… Növeld a kriptovaluta CFD kereskedési élményedet a rendkívül hatékony MetaTrader Supreme Edition csomagunkkal, amely több mint 60 egyedi eszközt és indikátort tartalmaz!

Még mindig az MT4-et használod? Ideje frissíteni!

2018 – valószínűleg – az átmenet éve lesz, ahol sok MT4 kereskedő megteszi az első lépést a MetaTrader 5 kereskedési platform irányába. Ha még nem rendelkezel vele, miért ne töltenéd le még ma?

Hogyan nyissunk MetaTrader 5 számlát:

1.Lépj be a Kereskedőtérbe;

2.Klikkelj a „Számláim" fülre;

3.Kattints a „Demo számla nyitása", vagy „Valós számla nyitása" opcióra;

4.Majd a Számla adatok résznél, válaszd az „Admiral.MT5"-t mint számla típus;

5.Töltsd ki az űrlap többi részét, majd kattints a gombra.

Az MT4 és MT5 számlákat párhuzamosan is használhatod, illetve egyszeri (ingyenes) belső tranzakciót végezhetsz a számláid között. Ez mindössze néhány kattintással elérhető a Kereskedőtérben. Továbbá, ha többet szeretnél megtudni a MetaTrader 4 és MetaTrader 5 közötti különbségekről, tekintsd meg a cikkünket a weboldalunkon.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.