79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Az Admiral Markets bővíti a kriptovaluta CFD kínálatát a Bitcoin Cash hozzáadásával

Augusztus 09, 2017 10:32

Kedves Trader,

Örömünkre szolgál, hogy több közleményt adhatunk ki korábbi hírünkről, ami a Bitcoin blokkláncon lehetséges hard forkkal kapcsolatos.

Először is, megtörtént a hard fork! 2017. augusztus 1-jétől kezdve a blokklánc ketté osztottá vált: a Bitcoin (BTC) és a Bitcoin Cash (BCH) - két kriptovaluta közös történettel, de mostantól teljesen független jövővel.

Másodsorban, a Bitcoin-ra vonatkozó margin követelményeket most visszavettük 1: 5-re, mivel a közeljövőben nem számítunk ilyen méretű új eseményekre. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a nyitott BTCUSD pozíciókra vonatkozó margin követelményeket is csökkenti.

Harmadszor, bár ez az esemény nem hasonlított a hagyományos megosztásra - mivel a Bitcoin ára nem csökkent ténylegesen - néhány BCH-t jóváírtunk az egyenlegünkön; és ahogy ígértük, jóváírjuk a kapott altcoins értékét azoknak, akik pozíciót nyitottak 2018. augusztus 1-jén 20:08-kor (EEST időzónában) BTCUSD-n, a pozícióik Bitcoin értékével arányosan.

Végül szeretnénk büszkén bemutatni a vadonatúj Bitcoin Cash kriptovaluta CFD-t - amely azonnal a harmadik legértékesebb kriptovalutává vált a globális piaci kapitalizáció által, felülmúlva a Litecoint és a Ripple-t – egy új instrumentummá vált az Trade.MT4 számlák széles termékskáláján, lent láthatod a kondíciókat:


1. Jele: BCHUSD

2. Tőkeáttétel: 1:5

3. Átlagos Spread: USD: 23

4. Kontraktus méret, BCH: 10

5. Minimum kontraktus nagyság lot: 0.1

6. Maximum kontraktus nagyág, lot: 3

7. Jutalék, USD: 0

8. Vételi SWAP: - 10%

9. Eladási SWAP : nem alkalmazható

10. 3 napos SWAP: Péntek

11. Minimum Margin, BCH: 2

12. Minimum Margin hedge pozíciónál BCH: 1

13.Kereskedési időszak: a hét mind a 7 napján 24 órában

A BCHUSD 2017. augusztus 2-án kerül forgalomba az Admiral Markets Live2 szerveren és a szerver 23:59-kor indul újra. Eközben már tesztelheted a Bitcoin CFD megbízásokat a Demo2 szerveren (kérjük, kattints a jobb gombbal a Piacfigyelőre, majd válaszd az „Összes megjelenítése" opciót az új eszköz megtekintése érdekében).

Emellett javasljuk, hogy kereskedj más kriptovaluta CFD-kkel is az Admiral Marketsnél: Bitcoin CFD (BTCUSD), Ether CFD (ETHUSD), Litecoin CFD (LTCUSD) és Ripple CFD(XRPUSD).

Engedd meg, hogy emlékeztessünk és felhívjuk a figyelmedet az összes kriptovalutánkra vonatkozó kifejezésre:

1. A kriptovalutákon lévő nettó kitettséged nem haladhatja meg a 10 000 EUR összeget, vagy az ennek megfelelő összeget más devizanemben.

2. Csak longolhatsz (pl. csak nyitott vagy lezárt vételi pozícióid lehetnek). A shortolás nem lesz elérhető, mivel minden tranzakciódat mi támogatjuk a váltás során.

Jelenleg azon dolgozunk, hogy biztosítsuk a kriptovaluta CFD-ken történő short pozíciókat is, ezért kérjük kövesd figyelemmel híreinket és bejelentéseinket.

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel ezzel, vagy bármi mással kapcsolatban, kérjük fordulj kapcsolattartódhoz, vagy ügyfélszolgálatunkhoz.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.