Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets csatlakozik a Dow Jones Newswires-hez

Május 30, 2018 15:38

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a kereskedők és befektetők számára bővítettük a sokszínű eszközkínálatunkat a Dow Jones valós idejű piaci híreivel és elemzésével, amelyhez már az MT4 és MT5 terminálunkon is hozzáférhetsz díjmentesen.

A Dow Jones & Company a világ egyik legnagyobb, több mint 130 éves múlttal rendelkező pénzügyi médiaügynöksége, jelenleg a News Corp Holding (Admiral.Invest: NWS, Admiral.MT5: #NWS) részeként működik. Ez az a cég, amely 1896-ban létrehozta a Dow Jones Industrial Average Index-et, és jelenleg a The Wall Street Journal, a Barron, a MarketWatch tulajdonosa, valamint számos másik médiáé, beleértve azt, amihez most csatlakoztunk – a Dow Jones Newswires-t.

Mivel jelenleg több ezer instrumentumot kínálunk, elengedhetetlen, hogy prémium információs szolgáltatásokat nyújtsunk a pénzügyi piacok széles körű lefedettségével.

A Dow Jones Newswires segítségével napi több száz eseményt, történést is elérhetsz:

 • Valós idejű kiemelt cikkek és hírek 1500 globális vállalattól
 • Napon belüli közvetítés a globális tőzsde piacokról
 • A devizapiac, a hitelpiac és a fix jövedelmező piac fundamentális elemzése
 • A legtöbbet kereskedett devizapárok technikai elemzése
 • A monetáris politika elemzése és a politikát befolyásoló tényezők
 • Hírek és közvetítések a nemesfémek és fémekről
 • Legfontosabb energetikai történések és közvetítések az energiafejlesztésekről
 • Legfontosabb geopolitikai hírek és események, amelyek befolyásolják a pénzügyi piacokat
 • Kormányzati változások és költségvetési kérdések
 • Főbb kriptovaluta hírek
 • A Dow Jones szerkesztőségi csapat legfontosabb történései

A Dow Jones Newswires átfogó üzleti ismereteket, piaci közvetítéseket, gazdasági esemény adatokat és szakértői elemzéseket nyújt, amelyek segítenek a megfontolt kereskedés és a befektetési döntések meghozatalában.

Célunk, hogy több terméket és eszközt biztosítsunk a Dow Jones-tól, hogy nyomon követhesd a gazdasági és vállalati eseményeket, és még sok mást.

Ha bármilyen speciális tájékoztatást szeretnél kapni, ne habozz értesíteni minket. Mindeközben, ha bármilyen kérdésed adódna, kérünk, fordulj a magyar ügyfélszolgálatunkhoz.

UI.: Van, hogy néha csak egyszerűen a standard csomag nem elég…Nézd meg a MetaTrader 4 & MetaTrader 5 ingyenes kiegészítőjét! Mind Demo, mind Éles számlán elérhető. Ez a kiegészítő hozzáférést biztosít több mint 60 fejlett funkcióhoz, így növelheted a kereskedési tapasztalatod!

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.