Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets csatlakozik a Dow Jones Newswires-hez

Május 30, 2018 15:38

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a kereskedők és befektetők számára bővítettük a sokszínű eszközkínálatunkat a Dow Jones valós idejű piaci híreivel és elemzésével, amelyhez már az MT4 és MT5 terminálunkon is hozzáférhetsz díjmentesen.

A Dow Jones & Company a világ egyik legnagyobb, több mint 130 éves múlttal rendelkező pénzügyi médiaügynöksége, jelenleg a News Corp Holding (Admiral.Invest: NWS, Admiral.MT5: #NWS) részeként működik. Ez az a cég, amely 1896-ban létrehozta a Dow Jones Industrial Average Index-et, és jelenleg a The Wall Street Journal, a Barron, a MarketWatch tulajdonosa, valamint számos másik médiáé, beleértve azt, amihez most csatlakoztunk – a Dow Jones Newswires-t.

Mivel jelenleg több ezer instrumentumot kínálunk, elengedhetetlen, hogy prémium információs szolgáltatásokat nyújtsunk a pénzügyi piacok széles körű lefedettségével.

A Dow Jones Newswires segítségével napi több száz eseményt, történést is elérhetsz:

 • Valós idejű kiemelt cikkek és hírek 1500 globális vállalattól
 • Napon belüli közvetítés a globális tőzsde piacokról
 • A devizapiac, a hitelpiac és a fix jövedelmező piac fundamentális elemzése
 • A legtöbbet kereskedett devizapárok technikai elemzése
 • A monetáris politika elemzése és a politikát befolyásoló tényezők
 • Hírek és közvetítések a nemesfémek és fémekről
 • Legfontosabb energetikai történések és közvetítések az energiafejlesztésekről
 • Legfontosabb geopolitikai hírek és események, amelyek befolyásolják a pénzügyi piacokat
 • Kormányzati változások és költségvetési kérdések
 • Főbb kriptovaluta hírek
 • A Dow Jones szerkesztőségi csapat legfontosabb történései

A Dow Jones Newswires átfogó üzleti ismereteket, piaci közvetítéseket, gazdasági esemény adatokat és szakértői elemzéseket nyújt, amelyek segítenek a megfontolt kereskedés és a befektetési döntések meghozatalában.

Célunk, hogy több terméket és eszközt biztosítsunk a Dow Jones-tól, hogy nyomon követhesd a gazdasági és vállalati eseményeket, és még sok mást.

Ha bármilyen speciális tájékoztatást szeretnél kapni, ne habozz értesíteni minket. Mindeközben, ha bármilyen kérdésed adódna, kérünk, fordulj a magyar ügyfélszolgálatunkhoz.

UI.: Van, hogy néha csak egyszerűen a standard csomag nem elég…Nézd meg a MetaTrader 4 & MetaTrader 5 ingyenes kiegészítőjét! Mind Demo, mind Éles számlán elérhető. Ez a kiegészítő hozzáférést biztosít több mint 60 fejlett funkcióhoz, így növelheted a kereskedési tapasztalatod!

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.