Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets elnyerte a „Best Service” díjat - CFD Bróker 2017

Június 05, 2017 17:32


Admiral Markets Awarded.png


Kedves Trader,

Büszkén jelentjük be, hogy az Admiral Markets-t újra díjazták a German Institute of Customers (DKI) által. A CFD Bróker 2017 felmérés lehetővé tette a résztvevők számára, hogy elismerjék a legjobbakat a kereskedés területén.


Legjobb Szervíz 2017 (Best Service) CFD Bróker kategóriában


„Örömünkre szolgál, hogy a cég által kínált feltételek mellett a szolgáltatásainkat is elismerik és értékelik." – mondta Jens Chrzanowski, az Admiral Markets vezetőségének egyik tagja és hozzátette, "Az öt csillag és a legjobb rangsorolás a "Best Service" (Legjobb Szolgáltatás) kategóriában azt mutatja, hogy folyamatosan jó úton járunk."

Ez a negyedik díj, amit az Admiral Markets 2017-ben elnyert Németországban. 2017 első negyedévében a céget első helyre sorolták Forex kategóriában az OnlineBroker-Portal.de által és második helyezett lett a Brokerwahl.de által. A Focus-Money a Legjobb és Legmegbízhatóbb CFD Bróker 2017 címet adta át az Admiral Marketsnek Németországban.

A folyamatos minőség és a teljesítmény mindig kifizetődő. Szeretnénk nagy köszönetet mondani azoknak, akik szavaztak ránk és támogattak minket!


Üdvözlettel,

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.