Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets elnyerte a „Best Service” díjat - CFD Bróker 2017

Június 05, 2017 17:32


Admiral Markets Awarded.png


Kedves Trader,

Büszkén jelentjük be, hogy az Admiral Markets-t újra díjazták a German Institute of Customers (DKI) által. A CFD Bróker 2017 felmérés lehetővé tette a résztvevők számára, hogy elismerjék a legjobbakat a kereskedés területén.


Legjobb Szervíz 2017 (Best Service) CFD Bróker kategóriában


„Örömünkre szolgál, hogy a cég által kínált feltételek mellett a szolgáltatásainkat is elismerik és értékelik." – mondta Jens Chrzanowski, az Admiral Markets vezetőségének egyik tagja és hozzátette, "Az öt csillag és a legjobb rangsorolás a "Best Service" (Legjobb Szolgáltatás) kategóriában azt mutatja, hogy folyamatosan jó úton járunk."

Ez a negyedik díj, amit az Admiral Markets 2017-ben elnyert Németországban. 2017 első negyedévében a céget első helyre sorolták Forex kategóriában az OnlineBroker-Portal.de által és második helyezett lett a Brokerwahl.de által. A Focus-Money a Legjobb és Legmegbízhatóbb CFD Bróker 2017 címet adta át az Admiral Marketsnek Németországban.

A folyamatos minőség és a teljesítmény mindig kifizetődő. Szeretnénk nagy köszönetet mondani azoknak, akik szavaztak ránk és támogattak minket!


Üdvözlettel,

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.