Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets eltörli a lejárati időt a kriptovaluta CFD-ken

Április 09, 2018 19:05

Kedves Trader!

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy mostantól a kriptovaluta CFD-k összes pozíciója nyílt végű, nem fognak lejárni péntek esténként 11:00 órakor. Most már szabadon használhatsz hosszú távú stratégiákat, és addig tarthatod a pozícióidat, ameddig csak szeretnéd.

Ezen fejlesztés mellett szeretnénk emlékeztetni arra, hogy a közelmúltban megszüntettük a jutalékot a kriptovaluta CFD-ken, és csökkentettük ezen eszközök finanszírozási költségeit -30 %-ra longra / +10 %-ra shortra.

Az akár 1:5-ös tőkeáttétellel és az összes instrumentumon elérhető short kereskedéssel az ajánlatunk rendkívül versenyképes.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a kereskedés továbbra is hétköznaponként, a jelenlegi kereskedési órák szerint folytatódik. Jelenleg, a kriptovaluta CFD-k hétvégi kereskedését illetően várakozó állásponton vagyunk, amint ez a gyakorlatban is megvalósítható, a lehető leghamarabb bevezetjük. Mindaddig azonban, amíg ez a feltétel nem lép életbe, védelmi intézkedéseket kell hoznunk a potenciális negatív egyenlegek ellen, amelyeket a hétvégi árrések okozhatnak. Ezért, kérünk vedd figyelembe, hogy a Bitcoin (BTCUSD) és az Ethereum (ETHUSD) CFD-ken lesz egy zárás előtti időszak 22:00 órától pénteken, 1:2-es zárás előtti tőkeáttétellel.

Mivel a kriptovaluta CFD-ken lévő pozíciók a hétvégén tovább lesznek görgetve, mostantól kezdve a 3 napos finanszírozási költségek pénteken kerülnek felszámolásra.

Mindig javasolt rajta tartani a szemed a közelgő eseményeken, hogy folyamatosan értesülj a további fejlesztéseinkről.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.