Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets lehetővé tette a short eladásokat Bitcoin és Ethereum CFD-n

Augusztus 24, 2017 10:38

Kedves Trader!

Örömmel jelentjük be, hogy a Bitcoin és Ether CFD-ken már shortolni is tudsz. A Sell stop és sell limit megbízások már elérhetők!

Az Admiral.Markets számlával rendelkező kereskedők most lehetőséget kapnak, hogy kihasználják a világ két legelterjedtebb kriptovalutájának trendjeit és korrekcióit a long és short pozíciók használatával.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ahogyan a long pozíció nyitásakor is, jelen esetben a short pozíció megnyitásakor is magas swap kamatot kell fizetned. A Téged érinthető swap kamatok a következők lesznek:

Instrumentum

Swap kamat (long) változatlan

Swap kamat (short)

bevezetett

3 napos swap

változatlan

BTCUSD

-10% évente

-22% évente

Péntek

ETHUSD

-10% évente

-44% évente

Péntek

A swap kamat nagyon magas, ami tükrözi a kriptodeviza piacok volatilitását és a lehetséges árfolyam ingadozások nagyságát, amelyet nekünk figyelembe kell vennünk a számlákon, amikor tőkeáttétes kereskedési szolgáltatást nyújtunk.

Például a Bitcoin idén mintegy 1000%-os emelkedést produkált a dollárral szemben, és majdnem 3,5-szerese lett 1 uncia arany árának, ezzel a 2017-es július közepétől augusztus közepéig tartó több mint 100% -os emelkedéssel.

A leggyorsabb a kriptodevizák közül az Ethereum, még megdöbbentőbb csúcsokat döngetett, hiszen június közepére elérte a kb. 400 dolláros csúcsot, ami egy 5 és fél hónapos és 5000% -os áremelkedést jelentett. Jelenleg 300 USD körül kereskedhető.

Sokak szerint a Bitcoin (BTCUSD), Ether (ETHUSD), Litecoin (LTCUSD), Ripple (XRPUSD) és Bitcoin Cash (BCHUSD) CFD-ink a világ legnépszerűbb instumentumai.

Amennyiben kérdésed van a hírrel vagy bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Üdvözlettel,
Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.