Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets nyilatkozata a Bitcoin Gold Hard Forkról

Október 25, 2017 20:43

Kedves Traderek,

A Bitcoin blokkhálozatának egy újabb szétosztódása- az úgynevezett „hard fork"-ja 2017.október 24-én, kedden a 491 407 blokknál történt meg. A Bitcoin Cash hard fork-hoz hasonlóan (ami korábban történt az évben), egy új kriptovaluta keletkezett- a Bitcoin Gold.

Ha egy hard fork egy új kriptovalutát eredményez az egyenlegünkön, akkor ezt a pénzt jóváírjuk a számládon a megfelelő kriptovaluta CFD-re vonatkozó pozíciókkal, hogy tükrözze ezt az új értéket (annak ellenére, hogy ez nem lenne kötelességünk.)

Sajnos, jelen pillanatban a Bitcoin Gold nem elérhető még nálunk, így nem lesz olyan új érték, amelyet a Bitcoin CFD pozíciókkal ez alkalommal jóvá tudnánk írni.

Kérlek kísérd figyelemmel a következő Bitcoin Segwit2X fork-ot is, ami várhatóan 2017. november 16-án kerül megrendezésre. Bár nem tudhatjuk, vajon a partnerünk támogatni fogja-e vagy sem, ésszerű sugallatok szerint van esély rá, hogy nagy lehetőséget látnak a B2X fork-ban, hiszen a főbb márkák, mint például a Coinbase és a Bitfinesx is kifejezetten támogatja.

Szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget arra, hogy tájékoztatást nyújtsunk arról, hogy folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy hogyan tudjuk javítani a kereskedési feltételeinket a kriptovaluta CFD-ken keresztül, valamint a végrehajtás minőségét, és a Te kereskedési tapasztalatodat a már meglévő és folyamatosan frissülő (!), izgalmas eszközeinkkel kapcsolatban.

A volatilitás elleni védelem

A „hard fork" jellemzően a mögöttes eszköz növekvő volatilitását eredményezi. A volatilitás lehet akár a barátod is, de a túl magas volatilitás veszélyes lehet, mivel extra csúszásokat eredményezhet. Szerencsére az Admiral Markets olyan egyedülálló kereskedési eszköztárt fejlesztett ki, amely segít minimalizálni a volatilitás kockázatát a kereskedés során. Nézd meg őket!

Forkok és létrák

Ha nem rajongsz a 'fork'-ért, még az is meglehet, hogy a létránkba „szeretsz bele"! A MetaTrader Supreme Edition-ben, hozzáférhetsz az „Order Ladder"-hez, amely segítségével feljesztheted a mindennapi kereskedésedet. Felejtsd el a megbízási ablakokat, lép be a piacra egyetlen kattintással. Az „Order Ladder" mind a piaci, mind a függő megbízásokhoz elérhető a MetaTrader 4 és az MT5-ben, és kompatibilis a demo és az éles számlákhoz is. De CSAK az Admiral Marketsnél érhető el!

Az „Order Ladder" lehetővé teszi, hogy gyorsabban kereskedj, mint valaha. Próbáld ki még ma!

Mindig javasolt rajta tartani a szemed a híreinken! Ha ezzel kapcsolatosan, vagy bármely más szolgáltatásunkkal problémád akadna, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.