Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets „Öt csillagos értékelést” kapott a német Focus Money Magazintól

Február 06, 2017 14:05

Kedves Trader,

Örömmel jelentjük be, hogy a német Focus Money magazin kiváló értékelést adott az Admiral Marketsnek számos kategóriában, amely a megbízhatósággal áll kapcsolatban.

A Focus Money magazin figyelmet helyezve a CFD brókerekre és azok szolgáltatásaira, egy közvélemény-kutatást végzett mintegy 1000 olvasójával. Büszkén mutatjuk be a következő eredményeket:

Kategória

Admiral Markets értékelése*

Legkorrektebb CFD bróker

Nagyon jó

Ár-érték arány

Nagyon jó

Biztonság

Nagyon jó

Szolgáltatás / Támogatás

Nagyon jó

Technológia

Nagyon jó

Termékek és szolgáltatások

*A „Nagyon jó" a lehető legmagasabb értékelés minden kategóriában

A közvélemény-kutatás a Focus Money magazin tanácsadó cégén, a ServiceValue-n keresztül zajlott. A magazin 04/2017-es számában további információkat találsz az értékelésekről.

„Micsoda nagyszerű eredmények az Újévre" mondta Jens Chrzanowski, az Admiral Markets berlini irodájának vezetője. „Számos díjat és kitüntetést kaptunk 2016-ban és mi továbbra is így folytatjuk 2017-ben, 6-ból 5 kategóriában a legmagasabb értékelést kaptuk és egy kategóriában „Jó-t."

Az Admiral Markets termékei és szolgáltatásai jelentősen bővülni fognak 2017-ben. Néhány hónapon belül ügyfeleink számos más részvény CFD-t várhatnak, emellett új hírekre számíthatnak a MetaTrader 5-el kapcsolatban. Így biztosak vagyunk abban, hogy képesek leszünk a „Jó" értékelésünket is „Nagyon jó"-ra változtatni a közeljövőben, hogy a legjobb értékelést kapjunk termékeinkre és szolgáltatásainkra is.

Itt van néhány ok arra, hogy az Admiral Markets miért kapta ezeket a kiváló értékeléseket:

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.