79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Az Admiral Markets „Öt csillagos értékelést” kapott a német Focus Money Magazintól

Február 06, 2017 13:05

Kedves Trader,

Örömmel jelentjük be, hogy a német Focus Money magazin kiváló értékelést adott az Admiral Marketsnek számos kategóriában, amely a megbízhatósággal áll kapcsolatban.

A Focus Money magazin figyelmet helyezve a CFD brókerekre és azok szolgáltatásaira, egy közvélemény-kutatást végzett mintegy 1000 olvasójával. Büszkén mutatjuk be a következő eredményeket:

Kategória

Admiral Markets értékelése*

Legkorrektebb CFD bróker

Nagyon jó

Ár-érték arány

Nagyon jó

Biztonság

Nagyon jó

Szolgáltatás / Támogatás

Nagyon jó

Technológia

Nagyon jó

Termékek és szolgáltatások

*A „Nagyon jó" a lehető legmagasabb értékelés minden kategóriában

A közvélemény-kutatás a Focus Money magazin tanácsadó cégén, a ServiceValue-n keresztül zajlott. A magazin 04/2017-es számában további információkat találsz az értékelésekről.

„Micsoda nagyszerű eredmények az Újévre" mondta Jens Chrzanowski, az Admiral Markets berlini irodájának vezetője. „Számos díjat és kitüntetést kaptunk 2016-ban és mi továbbra is így folytatjuk 2017-ben, 6-ból 5 kategóriában a legmagasabb értékelést kaptuk és egy kategóriában „Jó-t."

Az Admiral Markets termékei és szolgáltatásai jelentősen bővülni fognak 2017-ben. Néhány hónapon belül ügyfeleink számos más részvény CFD-t várhatnak, emellett új hírekre számíthatnak a MetaTrader 5-el kapcsolatban. Így biztosak vagyunk abban, hogy képesek leszünk a „Jó" értékelésünket is „Nagyon jó"-ra változtatni a közeljövőben, hogy a legjobb értékelést kapjunk termékeinkre és szolgáltatásainkra is.

Itt van néhány ok arra, hogy az Admiral Markets miért kapta ezeket a kiváló értékeléseket:

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.