Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets plusz megbízási beállításokat ajánl a megbízásokhoz, hogy minimalizáld a volatilitás kockázatot és biztonságosabban kereskedj

November 04, 2016 11:38

Kedves Ügyfelünk!

Az Admiral Markets csapata örömmel jelenti be a legújabb szolgáltatását: a Volatility Protection-t, amely már elérhető azon ügyfelek számára, akik Admiral.Markets, Admiral.Prime és Admiral.MT5 számlával rendelkeznek.

Miért fontos az, hogy megvédd magad a piac volatilitásától?

Minden trader tudja, hogy mit jelent a volatilitás – mi az árfolyamok mozgékonyságával, változékonyságával tudnánk meghatározni.

Számos esemény, a gazdasági változásoktól kezdve a természeti katasztrófákig, befolyásolja az árfolyam gyors és intenzív változását úgy, hogy a kereskedés kimenetele megjósolhatatlanná válik.

Az Admiral Markets megoldást talált a volatilitás kockázatának minimalizálására: egy olyan kereskedési beállításokkal rendelkező szolgáltatást dolgozott ki, amellyel elkerülhetők a pénzügyi piac tengerének zátonyai.

Mik a legfontosabb előnyei a Volatility Protection-nek?

Ezek az eszközök arra szolgálnak, hogy segítsenek Neked magabiztosabban kereskedni azáltal, hogy garantálják a maximális slippage-t és még több lehetőséget nyújtanak a kereskedésedhez bármilyen nagyságrendben.

Nagyobb védelemben részesülsz azzal, hogy veszteség nélkül törölhetsz bizonyos megbízásokat a piaci résekben és kisebb lesz a valószínűsége megbízások életbe lépésének a spread tágulás alatt.

Végül sokkal magabiztosabbá válsz kereskedésedben minden piacon, akár az alacsony likviditású és magas volatilitású piacokon is, egyúttal több kereskedési lehetőséged lesz.

Melyek a kulcsfontosságú jellemzői a Volatility Protection-nek?

Alapvetően szélesebb, kifinomultabb kereskedési megbízásokat és beállításokat nyújtunk, amely előnyös lehet szinte bármely stratégiához azáltal, hogy jelentős előnyökhöz segítjük ügyfeleinket ingadozó körülmények között is.

A Volatility Protection a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

• Annak a lehetősége, hogy limitált kockázattal és akár korlátlan nyereséggel lépj be a piacra stop és market megbízások segítségével, vagy akár a maximális slippage mértékét előre megválasztott limit megbízással

• Azonnali veszteségtől való védelem limit megbízásokon, előre meghatározott stop szintekkel, amik az azonos tick-en belül történnek

• A piaci kockázat minimalizálása a stop megbízásokon a stop-ok piaci rés esetén történő eltörlésén keresztül, azáltal, hogy a stop megbízás azonos tick-en belül történik, vagy előre meghatározott pontokkal lehet megadni a slippage összegét.

• A lehető legközelebbi árfolyamon történő limit megbízások végrehajtása az ártüskékben és a hiányzó likviditás miatt nem teljesített megbízásokon

• A stop megbízások aktiválása a spread tágulás miatt, gazdasági hírek érkezése és egyéb volatilitási körülmények során, amelyek nem eredményezik az aktuális árszint változását

• Sokféle limit megbízáson történő kereskedés, hogy minden lehetőséget meg tudj ragadni – különösen az alacsony likviditású piacokon

• A slippage méretének ellenőrzése a végrehajtott megbízásokon

Hogyan kaphatok hozzáférést a Volatility Protection funkcióihoz?

Minden ügyfél, aki rendelkezik Admiral.Markets, Admiral.Prime és Admiral.MT5 számlával (akár éles vagy demó számlával, kivétel ex-Admiral.Pro számlával az AM-Live1 és AM-Live3-on) feltelepítheti a Volatily Protection beállításokat a személyes számlamenedzsment felületen a Kereskedőtérben.

Hol kaphatok további információkat a Volatility Protection-ről?

Tanulj többet a Volatility Protection beállításairól az Admiral Markets oldalán a Termékek fülön.

Szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjunk Informatikai részlegünknek – az Admiral Markets Solution-nek, akárcsak vezérigazgatójuknak, Dmitry Ranney-nak, e remek funkciók feltalálásáért és megvalósításáért.

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets csapata


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.