Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets részt vett a Fintech Expo Money 20/20 kiállításon

Július 10, 2017 11:34

Kedves Trader!

Az Admiral Markets is részt vett Európa legnagyobb FinTech eseményén Koppenhágában, a Money 20/20 kiállításon, amely világszínvonalú tapasztalatot jelent az európai innovátorok számára a pénzügyi és kifizetési szolgáltatások terén.

Az expó fő téma a Pénz Jövője (The Future of Money) volt. A legtöbb előadás arról szólt, hogy melyek a jelenlegi nagy trendek, valamint az új kifizetési technológiákról, ötletekről, amelyek a bonyolult folyamatokat leegyszerűsíthetik és még sok más érdekességről. Az expó valódi inspirációt jelentett, hogyan lehet innovatív megoldásokat létrehozni az ipar technikai problémáira.

Az Admiral Markets képviselői rengeteget tanultak az eseményen, új ötletekkel indultak haza, hogyan fejleszthetnénk még tovább szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb tapasztalatot nyújtsuk ügyfeleink számára a mai fejlett trendekkel összhangban. „Jelenleg is számos kifizetési rendszert nyújtunk, beleértve a „real time" rendszert az ügyfeleink számára – vagy ahogy az expón hívtuk „azonnali kifizetések" – mondta Jens Chrzanowski az Admiral Markets AS Group Management Board tagja, az expó látogatója. „Annak ellenére, hogy a szolgáltatásaink gyorsak és korszerűek, ez az esemény megmutatott számunkra számos új megoldást, amelyet a közeljövőben alkalmazni fogunk: még több „azonnali kifizetést", amelyek nagyon gyorsak és könnyen használhatók – ezek mind a feladatlistánkon vannak."

Üdvözlettel:

Admiral Markets

Az Admiral Markets elnyerte A Legjobb Oktató 2016 díjat a Brit Forex Awards-on


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.