Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets valós részvény kereskedést és 265 instrumentumot kínál a befektetéshez

Április 05, 2018 19:39

Kedves Trader!

Örömmel jelentjük be a legújabb kínálatunk bevezetését – az Admiral.Invest számlát, amely a vezető MetaTrader 5 felületen alapszik és a részvény piacokon történő befektetésekre lett tervezve.

A piac lefedettsége ezen az új számlán jelenleg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és az EU-ban található 265 legnagyobb vállalat részvényeit jelenti, és a közelgő hónapokban jelentősen több részvény hozzáadása a cél, hogy biztosíthassuk számodra a befektetési portfólió lehetőségét.

Minden részletet megtalálhatsz az új instrumentumokról az Admiral.Invest számlákon a weboldalunk Kontraktus Specifikáció részénél.

Emellett további költség nélkül múltbeli és valós idejű piaci adatokat nyújtunk minden részvényről az éles Admiral.Invest számlákon!

Bemutatjuk a Részvény kínálatunkat

Ez a bevezetés egy kicsi, de annál fontosabb lépés a fő irány felé:

 • először is: tovább fejlesztjük az egyébként is erős kereskedési kínálatunkat, ezzel hozzáférést nyújtunk számodra új piacokhoz, pl. a valós részvény kereskedéshez
 • másodszor: ez egy stratégiai lépés az eszközkínálatunk sokszínűségéhez, amely célja, hogy számos értékpapírt nyújtson a részvény befektetőknek és kereskedőknek
 • harmadszor: ez egy specifikus lépés, hogy a MetaTrader 5 platformon történő kereskedést egyre népszerűbbé tegyük, hiszen ez egy sokkal erősebb és tovább fejlesztett eszköz, mint az elődje, a MetaTrader 4.

Frissített Felhasználási Feltételek

A Felhasználási Feltételeket frissítettük, hogy reflektáljunk a részvény kínálatunkra. A változtatások jelenleg angolul találhatók meg, ám elérhetők lesznek más nyelveken is az elkövetkezendő hetekben, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretnél valamit jobban értelmezni.

Az új ajánlatunk három fő pontja:

 • Nincs tőkeáttétel: valós részvény kereskedés 1:1
 • Nincs short kereskedés: csupán az emelkedő piacokon lehet profitálni
 • Hosszútávú befektetés lehetősége: keress osztalékokat és használd őket megtakarítási alapként

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Tudtad-e......hogy az Admiral Markets a világ négy sarkából támogatást nyújt a kereskedőknek? Nos, ez így van! Bármerre is vagy, ott vagyunk számodra!

Ne feledd, az Admiral Markets-nél kereskedhetsz a globális piacokon magyar kapcsolattartás mellett.

Amennyiben bármi kérdésed van, vagy visszajelzést adnál, vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.