Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Az Admiral Markets valós részvény kereskedést és 265 instrumentumot kínál a befektetéshez

Április 05, 2018 19:39

Kedves Trader!

Örömmel jelentjük be a legújabb kínálatunk bevezetését – az Admiral.Invest számlát, amely a vezető MetaTrader 5 felületen alapszik és a részvény piacokon történő befektetésekre lett tervezve.

A piac lefedettsége ezen az új számlán jelenleg az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és az EU-ban található 265 legnagyobb vállalat részvényeit jelenti, és a közelgő hónapokban jelentősen több részvény hozzáadása a cél, hogy biztosíthassuk számodra a befektetési portfólió lehetőségét.

Minden részletet megtalálhatsz az új instrumentumokról az Admiral.Invest számlákon a weboldalunk Kontraktus Specifikáció részénél.

Emellett további költség nélkül múltbeli és valós idejű piaci adatokat nyújtunk minden részvényről az éles Admiral.Invest számlákon!

Bemutatjuk a Részvény kínálatunkat

Ez a bevezetés egy kicsi, de annál fontosabb lépés a fő irány felé:

  • először is: tovább fejlesztjük az egyébként is erős kereskedési kínálatunkat, ezzel hozzáférést nyújtunk számodra új piacokhoz, pl. a valós részvény kereskedéshez
  • másodszor: ez egy stratégiai lépés az eszközkínálatunk sokszínűségéhez, amely célja, hogy számos értékpapírt nyújtson a részvény befektetőknek és kereskedőknek
  • harmadszor: ez egy specifikus lépés, hogy a MetaTrader 5 platformon történő kereskedést egyre népszerűbbé tegyük, hiszen ez egy sokkal erősebb és tovább fejlesztett eszköz, mint az elődje, a MetaTrader 4.

Frissített Felhasználási Feltételek

A Felhasználási Feltételeket frissítettük, hogy reflektáljunk a részvény kínálatunkra. A változtatások jelenleg angolul találhatók meg, ám elérhetők lesznek más nyelveken is az elkövetkezendő hetekben, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben szeretnél valamit jobban értelmezni.

Az új ajánlatunk három fő pontja:

  • Nincs tőkeáttétel: valós részvény kereskedés 1:1
  • Nincs short kereskedés: csupán az emelkedő piacokon lehet profitálni
  • Hosszútávú befektetés lehetősége: keress osztalékokat és használd őket megtakarítási alapként

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Tudtad-e......hogy az Admiral Markets a világ négy sarkából támogatást nyújt a kereskedőknek? Nos, ez így van! Bármerre is vagy, ott vagyunk számodra!

Ne feledd, az Admiral Markets-nél kereskedhetsz a globális piacokon magyar kapcsolattartás mellett.

Amennyiben bármi kérdésed van, vagy visszajelzést adnál, vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.