79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Az MT4-es platform mostantól weben keresztül is elérhető!

Január 04, 2016 14:25


Kedves Kereskedő!Tudta azt, hogy mostantól kereskedhet devizapárokkal és CFD-kel is webes felületen? Az MT4 WebTrader Mac, Windows és Linux operációs rendszeren keresztül is elérhető és nincs szükség letöltésre.
Használata egyszerű, csak be kell jelentkezni a web.admiralmarkets.com oldalon létező Admiral Markets éles vagy demó számlájával.

MT4 Web Trader lehetővé teszi:

  • kereskedést Forex és más piacokon az ön által preferált böngészővel
  • biztonságos belépést
  • a megszokott MT4-es felület használatát
  • one-click trading applikálását
  • technikai elemzéshez nélkülözhetetlen eszközök alkalmazását, mint pl. trendvonalak, Fibonacci
  • egyéb megbízások megadását
  • különböző idősíkok beállítását.

Kereskedjen meglévő kereskedési számlájával weben keresztül, használja a Web Trader-t.Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.