Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Bemutatjuk az ingyenes MasterCard és Visa kártyás fizetéseket

Január 15, 2018 16:41

Kedves Trader,

Talán már tudod, hogy mindig azon tevékenykedünk, hogy a legjobb kondíciókat nyújtsuk számodra a kereskedéshez, beleértve, hogy segítünk, hogy a betételhelyezés a számládra olyan gyorsan, könnyedén és kényelmesen történjen, amennyire lehetséges.

Ebből kifolyólag örömmel jelentjük be, hogy a MasterCard és Visa kártyán keresztül lévő betételhelyezés olyan olcsó is lesz, amennyire csak lehetséges – tehát 100%-ig ingyenes!

2018. január 15-től minden MasterCard és Visa kártyás fizetés teljesen INGYENES lesz!

Az idő pénz!

A kereskedés az Admiral Markets-el gyorsan megy! A Forex és CFD megbízás végrehajtás általában ezredmásodperc alatt történik, ám a banki betétek 3 napig eltarthatnak. Tehát, miért ne gyorsítanád fel a betételhelyezést azzal, hogy MasterCard és Visa kártyával teszed?

Emlékeztetünk, hogy az elhelyezett betétet csak kereskedési tevékenységre lehet használni.

Azonnali fizetések – 2018 fő témája

Ha nem szeretnéd használni a MasterCard és Visa kártyás fizetést, számos más lehetőség van a gyors betételhelyezésre: próbáld ki a Skrill-t vagy a Klarna-t („Sofort"), amely szintén több országban elérhető. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások annyira kényelmesek legyenek, amennyire csak lehetséges. Kérjük, nézd meg a betételhelyezésre vonatkozó ajánlatunk részleteit itt.

Amennyiben bármi kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel,

Admiral Markets

U.I.: A legjobb dolgok az életben INGYEN vannak! Nézd meg az ingyenes MetaTrader Supreme Edition bővítményt MT4 és MT5-re. Pörgesd fel a kereskedési platformodat több mint 60 haladó eszközzel. Elérhető Demo és Éles számlákra is.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.