Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Bemutatjuk az ingyenes MasterCard és Visa kártyás fizetéseket

Január 15, 2018 16:41

Kedves Trader,

Talán már tudod, hogy mindig azon tevékenykedünk, hogy a legjobb kondíciókat nyújtsuk számodra a kereskedéshez, beleértve, hogy segítünk, hogy a betételhelyezés a számládra olyan gyorsan, könnyedén és kényelmesen történjen, amennyire lehetséges.

Ebből kifolyólag örömmel jelentjük be, hogy a MasterCard és Visa kártyán keresztül lévő betételhelyezés olyan olcsó is lesz, amennyire csak lehetséges – tehát 100%-ig ingyenes!

2018. január 15-től minden MasterCard és Visa kártyás fizetés teljesen INGYENES lesz!

Az idő pénz!

A kereskedés az Admiral Markets-el gyorsan megy! A Forex és CFD megbízás végrehajtás általában ezredmásodperc alatt történik, ám a banki betétek 3 napig eltarthatnak. Tehát, miért ne gyorsítanád fel a betételhelyezést azzal, hogy MasterCard és Visa kártyával teszed?

Emlékeztetünk, hogy az elhelyezett betétet csak kereskedési tevékenységre lehet használni.

Azonnali fizetések – 2018 fő témája

Ha nem szeretnéd használni a MasterCard és Visa kártyás fizetést, számos más lehetőség van a gyors betételhelyezésre: próbáld ki a Skrill-t vagy a Klarna-t („Sofort"), amely szintén több országban elérhető. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások annyira kényelmesek legyenek, amennyire csak lehetséges. Kérjük, nézd meg a betételhelyezésre vonatkozó ajánlatunk részleteit itt.

Amennyiben bármi kérdésed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel,

Admiral Markets

U.I.: A legjobb dolgok az életben INGYEN vannak! Nézd meg az ingyenes MetaTrader Supreme Edition bővítményt MT4 és MT5-re. Pörgesd fel a kereskedési platformodat több mint 60 haladó eszközzel. Elérhető Demo és Éles számlákra is.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.