Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Változások a kereskedési feltételekben a brit parlament Brexit Megállapodási szavazása miatt

Január 14, 2019 12:07

Kedves Trader!

A piaci bizonytalanság a brit parlamentben a Brexit-megállapodásról szóló közelgő szavazás miatt növekszik. A szavazás várhatóan 2019. január 15-én, kedden kerül megrendezésre. A helyzetre reagálva ideiglenes változtatások lépnek érvénybe a Szakmai Ügyfelek kereskedési feltételeiben.

Azokra a Lakossági Ügyfelekre, akik 1:30 vagy annál alacsonyabb tőkeáttétellel kereskednek, nem vonatkoznak ezek a változások, és ők továbbra is feltétel nélküli negatív egyenleg elleni védelemben részesülnek. Fontos azonban, hogy minden ügyfél óvatos legyen a rendkívüli piaci események során. A cikk későbbi részében néhány tippet nyújtunk a kockázatok kezelésére.


Változások a Szakmai Ügyfelek számára

2019. január 15, kedd 9:00 (EET) órától kezdődően 2019. január 16, szerda 12:00 (EET) óráig csökkentjük a szakmai ügyfelek számára rendelkezésre álló maximális tőkeáttételt a kiválasztott CFD instrumentumokon:

 • 1:200 lesz a tőkeáttétel a Forexen és egyes árupiaci termékeken: Minden devizapáron (kivéve a CZK és RUB párokon), az Aranyon, Ezüstön, WTI-n, BRENT-en, XAUUSD-ECN-en, XAGUSD-ECN-en, XAUAUD-ECN-en;
 • 1:100 lesz a tőkeáttétel a következő termékeken: [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], [NQ100], [SP500]; [AEX25], [CAC40], [HSI50], [IBEX35], [JP225], [MDAX50], [OBX25], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote.

A módosított margin követelmények a nyitott pozíciókra vonatkoznak, és a jelenlegi margin fedezeti összeget befolyásolják. Kérjük, figyelmesen ellenőrizd a számlád állapotát.

Az 1:100-as vagy az annál az alacsonyabb tőkeáttétellel rendelkező instrumentumokon nyitott pozíciók margin követelményeit nem befolyásolja ez az ideiglenes változás a kereskedési feltételekben. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy a piaci helyzet függvényében további változtatásokat végezzünk a kereskedési feltételekben.

Figyelembe véve annak a valószínűségét, hogy a szavazás eredménye rendellenes piaci körülményeket és/vagy szélsőséges piaci mozgásokat/volatilitást idéz elő, emlékeztetjük szakmai ügyfeleinket, hogy a negatív egyenleg elleni védelmi politikánk nem alkalmazható a rendellenes piaci körülmények alatt.

Hogyan kezeljük a kockázatot a szélsőséges piaci volatilitás során?

Javasoljuk, hogy mind a lakossági, mind a szakmai ügyfelek nézzék meg a kitettségüket az összes érintett instrumentumon a közelgő parlamenti szavazás előtt, és amennyiben szükséges, módosítsák azt egy elfogadható kockázati szintre.


Kérjük, vedd figyelembe a megnövekedett kockázatot az Egyesült Királyság parlamentjének Brexit-szavazása előtt és az azt követő időszakban, más további kockázati tényezők mellett:

 • Éles mozgások és jelentős piaci rések, különösen a GBP-alapú CFD-k és a GBP-t tartalmazó devizapárok esetében;
 • Korlátozott likviditás, amely jelentősen szélesebb spreadeket eredményezhet, megnövekedett megbízási elutasításokkal és csúszásokkal.

Ezt szem előtt tartva érdemes ellenőrizni az összes nyitott pozíciót, és gondoskodni róla, hogy a stop loss-ok a megfelelő helyen legyenek. A stop loss szintet bármikor szabadon módosíthatod INGYENESEN a kereskedési eszközeinkben.

Szintén fontold meg, hogy az egyes pozícióidat teljesen vagy részlegesen szeretnéd-e zárni, vagy új kereskedési tőkét helyeznél el a kereskedési számládon, hogy némileg tompítsd a lehetséges volatilitásnak való kitettséged.

Végül, ne feledd, hogy a stop loss megbízások olyan eszközök, amelyek célja, hogy automatizálják a pozíciókból való kilépéseidet - nem garantálják az adott pozíciók kilépési árát, és az ügyfeleknek továbbra is tisztában kell lenniük a piaci árrések kockázatával ebben a magas volatilitású időszakban. További információt a kockázatkezelési lehetőségekről itt találsz.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.