Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

A Change Healthcare Inc. 557 millió dollárral gyarapodott! Fektess be te is az Admiral Markets-en keresztül!

Június 28, 2019 16:57


A Change Healthcare célkitűzése az volt, hogy IPO-jukkal 1 milliárd dolláros növekedésre tegyenek szert, 16 és 19 dolláros várható részvényárak mellett, ami egy becslések szerinti 936,4 millió dolláros összeget eredményezett volna.


Június 27-én a esemény kezdetét vette, a Change Heathcare részvények 13 dolláros áron kerültek kibocsátásra, a CHNG tőzsdeszimbólum alatt. A 13 dollár jóval a korábban tervezett ár alatt volt, így a vállalat a korábbi tervektől eltérően 557 millió dollárral gyarapodott.

Mi is az a Change Healthcare?

A Change Healthcare egy szoftvercég, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy platformjuk segítségével megváltoztassák az egészségügyi rendszert és orvoslást. A vállalat létrehozott egy olyan platformot, mely magában foglal egy teljes körű szoftvert, elemzéseket, technikai szolgáltatásokat, hálózati megoldásokat és fizetési rendszereket. A céljuk, hogy optimalizálni tudják a páciensek, gyógyszertárak, kórházak és kutató laboratóriumok között zajló interakciókat és folyamatokat.

A piac, melyet a vállalat megcéloz 6 trillió dollárra becsülhető. A Medicare & Medicaid Services Center szerint az Egyesült Államokban az egészségügyi szolgáltatásokra költött összeg, amely 2018-ban 3,6 trillió dollár volt, 2027-re akár 6 trillió dollárra is növekedhet, amely a GDP 19%-át tenné ki.

A Change Helthcare 2018-ban 325 millió dolláros, 2019-ben pedig 288 millió dolláros pozitív, működőképes pénzáramlást tudhat magáénak.

IGEN, eljött az IPO-k ideje!

Egyre több és több vállalat dönt az IPO (nyilvános részvénykibocsátás) mellett, beleértve olyan technológiai cégeket is, akik rendkívül kedveltek a világban. Ilyen például a Slack, az Uber vagy akár a Lyft is.

Ha szeretnél a kedvenc cégedbe fektetni már az induláskor, akkor egyike lehetsz az első részvénytulajdonosoknak azáltal, hogy amint elérhetővé teszik részvényeiket a nyilvánosság számára, te befektetsz.

Hogy hogyan lehetsz részese te is kedvenc vállalataid sikerének? Igazán örülünk a kérdésnek, hiszen az Admiral.Invest-tel pont ezt tesszük lehetővé számodra. A CFD és Forex kereskedési számláink mellett az Admiral.Invest attól különleges, hogy klasszikus befektetési opciókhoz való hozzáférést is biztosít az ügyfeleinknek a világ első számú kereskedési platformján, a MetaTrader 5-ön keresztül.

Miért az Admiral.Invest-en keresztül fektess be?

  • Válassz több mint 4000 részvény közül a világ 15 legnagyobb tőzsdéjéről – mindezt a Kereskedőtér fiókodon keresztül!
  • Kezdj befektetni akár 1 euró minimális depozittal, 1 dollár minimális tranzakciós díjak mellett USA részvényeken
  • Hozz létre egy passzív jövedelemforrást azáltal, hogy osztalékfizető részvényekből álló portfóliót építesz magadnak
  • Férj hozzá a választott instrumentumaid legfrissebb piaci adataihoz az egyedülálló Premium Analytics felületünkön keresztül, beleértve több mint 800 hírt, gazdasági és vállalati naptárakat, hangulat widget-eket és technikai elemző eszközöket.


Te készen állsz? Jelentkezz be a Kereskedőtérbe és nyiss egy Admiral.Invest számlát!

Admiral.Invest

Nyilatkozat:

A részvények értéke növekedhet és csökkenhet is, a világpiacok volatilitásának köszönhetően. Ez az anyag nem tartalmaz semmilyen befektetési tanácsot vagy befektetési döntés meghozatalára vonatkozó ajánlást, sem javaslatot vagy ösztönzést semmilyen pénzügyi eszközbe való befektetésre.Kérjük vegye figyelembe, hogy a kereskedési elemzés nem minősül megbízható előrejelzésnek sem a jelenlegi, sem a jövőbeni teljesítményre vonatkozóan, mivel a körülmények az idő függvényében bármikor megváltozhatnak. Mielőtt bármilyen befektetési döntést hozna, kérjük tájékozódjon független befektetési tanácsadóknál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megértette a felmerülő kockázatokat.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 77% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.