79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

​Fektess be a Cloudflare globális felhőplatformba az Admiral.Invest segítségével

Szeptember 18, 2019 12:27

Cloudflare

Megtörtént a Cloudflare globális felhőplatform részvénykibocsátása, amely után 35 millió részvényt kívánnak eladni.

A Cloudflare küldetése egy jobb internet kiépítése. Ennek elérése érdekében egy globális felhőplatformot épített fel, amely hálózati szolgáltatásokat nyújt a vállalkozásoknak szerte a világon, növelve a biztonságot, javítva a teljesítményt és kiküszöbölve a hálózati hardverköltségeket.

A Fortune 1000 10%-át a Cloudflare-nek fizető ügyfelek teszik ki, amelynek bevételei 2016-tól 2018-ig a több mint megkétszereződtek, 84,8 millió dollárról 192,7 millió dollárra. A társaság 385 millió dollárt tervezett gyűjteni az IPO-val, 3,5 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Jó hírünk van az Admiral Markets ügyfeleinek: most az Invest.MT5 segítségével befektethetnek olyan népszerű IPO-kba, mint a Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber és még sok más.

A MetaTrader 5 platformon elérhető Invest.MT5 lehetőséget nyújt többezer részvénybe és többszáz ETF-be való befektetésre a világ 15 legnagyobb tőzsdéjén.

Itt van néhány előny az Invest.MT5 számlán történő befektetésekre vonatkozóan:

  • Fektess be világ kedvenc vállalatai közé tartozó cégek valamelyikébe, beleértve a Facebookot, a Google-t, a Teslát, a Netflixet és még sok mást!
  • Nyiss egy számlát minimális betéttel, mindössze 1 eurótól, fektess be részvényenként 0,01 dollártól, 1 dolláros minimális tranzakciós díjak mellett az amerikai részvényeken.
  • Ingyenes valós idejű piaci adatok fogadása késés nélkül, plusz költség nélkül.
  • Hozz létre passzív jövedelmet az osztalékkifizetések beszedésével.
  • Használd a világhírű, eszközökben gazdag MetaTrader 5 kereskedési platformot.

Készen állsz az indulásra? Jelentkezz be a Kereskedőtérbe és indítsd el az Invest.MT5 számlára történő jelentkezésed.

ETF részvény befektetés