Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Csatlakozz az Admiral Clubhoz! Keress még több pénzt kereskedéseid után!

Július 08, 2015 10:32


Kedves Ügyfeleink!


Örömmel jelentjük be, hogy az Admiral Markets UK-nál is elérhető az Admiral Club pont-rendszer. Kíváló lehetőség, hogy a kereskedés során elért profiton kívül további bevételre tegyél szert.

Mi az Admiral Club?

Az Admiral Club lényege, hogy erős, jól működő és hosszú távú kapcsolatot építsünk ki ügyfeleinkkel. Az Admiral Club pontokkal még több profitot zsebelhetsz be a piacokon való kereskedéssel. Minden egyes kereskedés után pontokat írunk jóvá, amelyet a Kereskedőtérben ellenőrizhetsz.
A kereskedési volumentől függően írjuk jóvá a club pontokat. Minél többet kereskedsz, annál több pont kerül a számládra. Minél nagyobb tőkét helyezel el a számládon, annál több lehetőséged van a különböző instrumentumokon való kereskedésre és a profit megszerzésére.

Hogyan regisztrálhatok?

Egyszerűen lépj be a Kereskedőtérbe és nyiss egy tetszőlegesen választott valós számlát. Ezzel automatikusan Admiral Club-tag leszel és kezdheted gyűjteni a pontokat a kereskedéseiddel. 100 pontot írunk jóvá 1 lot mennyiségű lezárt pozíció után, 10 pontot 0,1 lot mennyiség esetén és 1 pontot 0,01 lot esetén.

Hogyan tudom beváltani a pontokat?

Az Admiral Club pontokat a Kereskedőtérben válthatod valós pénzre. Egyszerűen jelentkezz be, kattints az Admiral Club pont-linkre, váltsd be és rövid időn belül a kereskedői számládra kerül az összeg.Eredményes kereskedést!

Admiral Markets UK


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.