Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Csökken az ECN számlán a jutalék mértéke, egyszerűsödik a kiszámítása. 2015.08.04

Augusztus 04, 2015 11:11

Kedves Kereskedők!

Az ügyfeleink jelentős része Admiral.Prime számlánkon kereskedik kihasználva a szűk spread, a gyors végrehajtás és a nagyobb orderekkel való kereskedés előnyeit.
Örömmel jelentjük be, hogy 2015 augusztus 10-től Prime számlánkon tovább csökkentjük a jutalék mértékét, valamint annak kiszámítása is egyszerűbb módon történik:

Devizakeresztek és spot arany1: 3 USD/lot

Ezüst: 0,3 USD/lot

Így a jutalék a jelenlegi mértékéhez (7,63 USD/lot) képest jelentősen csökken a legnépszerűbb instrumentumokon2, valamint könnyen kiszámíthatóvá válik.
A különböző devizanemű számlák esetében a jutalék mértéke az alábbiak szerint alakul:
számla
devizaneme
jutalék / 1 lot
deviza & spot arany
jutalék / 1 lot
spot ezüst
CHF3.00.3
EUR3.00.3
USD3.00.3
HUF850.085.0
GBP2.00.2Üdvözlettel,

Admiral Markets csapata1, A jutalék összege a pozíció megnyitására vonatkozik (lezárás esetén ismételten felszámításra kerül).

2, Azon devizapárok esetében, ahol a bázisdeviza jegyzése 1 USD alatt van a jutalék értéke magasabb.Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.