79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Csökken az ECN számlán a jutalék mértéke, egyszerűsödik a kiszámítása. 2015.08.04

Augusztus 04, 2015 09:11

Kedves Kereskedők!

Az ügyfeleink jelentős része Zero.MT4 számlánkon kereskedik kihasználva a szűk spread, a gyors végrehajtás és a nagyobb orderekkel való kereskedés előnyeit.
Örömmel jelentjük be, hogy 2015 augusztus 10-től Prime számlánkon tovább csökkentjük a jutalék mértékét, valamint annak kiszámítása is egyszerűbb módon történik:

Devizakeresztek és spot arany1: 3 USD/lot

Ezüst: 0,3 USD/lot

Így a jutalék a jelenlegi mértékéhez (7,63 USD/lot) képest jelentősen csökken a legnépszerűbb instrumentumokon2, valamint könnyen kiszámíthatóvá válik.
A különböző devizanemű számlák esetében a jutalék mértéke az alábbiak szerint alakul:
számla
devizaneme
jutalék / 1 lot
deviza & spot arany
jutalék / 1 lot
spot ezüst
CHF3.00.3
EUR3.00.3
USD3.00.3
HUF850.085.0
GBP2.00.2Üdvözlettel,

Admiral Markets csapata1, A jutalék összege a pozíció megnyitására vonatkozik (lezárás esetén ismételten felszámításra kerül).

2, Azon devizapárok esetében, ahol a bázisdeviza jegyzése 1 USD alatt van a jutalék értéke magasabb.Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.