79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Margin változások a Forinton és más egzotikus devizapárokon.

Április 14, 2020 08:52

Kedves Traderek!

A jelenlegi piaci körülményekre reagálva további változtatásokat hajtunk végre a Forex CFD-k tőkeáttételi beállításain, az egzotikus devizapárokon, annak biztosítása érdekében, hogy azok pontosan tükrözzék a piaci volatilitás és likviditás jelenlegi szintjét.

Április 15-én, szerdán 00:00 órától kezdve az CZK, HUF, NOK, PLN, SEK, SGD, CNH, RON árfolyampárokkal rendelkező devizapárokon az ügyfelek számára elérhető maximális tőkeáttételt 1:25-re csökkentjük.

Az új csökkentett tőkeáttételt mind az új, mind a meglévő pozíciókra alkalmazni fogjuk. Felhívjuk figyelmed, hogy ellenőrizd előre számlád állapotát, hogy megbizonyosodj arról, hogy teljes mértékben megfelel-e az új margin követelményeknek.

Azokra a lakossági ügyfelekre, akik 1:20 vagy annál alacsonyabb tőkeáttétellel kereskednek, nem vonatkoznak ezek a változások.

Emlékeztetjük szakmai ügyfeleinket, hogy a negatív számlaegyenleg elleni védelem nem vonatkozik a szokatlan piaci körülményekre, és fontos, hogy alaposan ellenőrizzék saját számlájuk állapotát.

Javasoljuk, hogy mind a lakossági, mind a szakmai ügyfelek vizsgálják felül az összes érintett instrumentum kitettségét és még a közelgő változás előtt, szükség esetén igazítsák azt az elfogadható kockázati szintre.

Üdvözlettel,

Admiral Markets


Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.