Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Több mint 300 ETF CFD és 8 árupiaci termék CFD vált elérhetővé a Lakossági ügyfeleink számára

Október 18, 2018 13:15

ETF és CFD

Kedves Trader!

Több mint 300 pénzügyi instrumentum elérhető már a Lakossági ügyfeleink számára, amelyek eddig csak az Admiral Markets Pro ügyfelek számára voltak elérhetők az Admiral.MT5 számlákon.

A legújabb árupiaci termék CFD választékunk bővítése lehetővé teszi a Lakossági kereskedők számára, hogy magas volatilisású piacokon használják a tőkeáttétel kitettséget: réz, kakaó, arabica kávé, robusta kávé, pamut, narancslé, nyers cukor és fehér cukor.

Továbbá bővítettük kínálatunkat a tematikus és diverzifikált befektetési lehetőségekkel a Lakossági ügyfelek számára. Az Admiral.MT5 számla tulajdonosok most már hozzáférhetnek több mint 300 magas volumenű ETF CFD-hez (tőzsdén kereskedett alapok) a kiemelkedő ETF családokból: SPDR, Xtrackers, Vanguard, Lyxor, VanEck és iShares a BlackRock által.

Élvezd az instrumentumok kereskedését a következő előnyök mellett:

Árupiaci termék CFD-k:

1. Lejárat: Soha. Használhatsz hosszú távú stratégiákat és nyitva tarthatod a pozícióidat, ameddig szükséges

2. Jutalék: Nincs. Élvezd az alacsonyabb kereskedési költségeket kizárólag spreadek és a napi finanszírozási költségek fizetése mellett

3. Tőkeáttétel: Mérsékelt. 1:10 fixen a Lakossági Ügyfeleknek és 1:50 az Admiral Markets Pro ügyfeleknek a mezőgazdasági árupiaci termék CFD-kre és akár 1:100-ig a réz CFD-kre.

Az ETF CFD-k előnyei:

1. Short eladás: Engedélyezett. Hozzáférés minden eszközhöz, amelyre szükséged van a profit eléréséhez, még az eső piaci árak mellett is.

2. Jutalék: Alacsony. Használd ki az alacsony tranzakciós költségeket, részvényenként 0.01 USD jutaléktól, 1 USD (Egyesült Államok) minimális költségtől, 0.12%, minimum 5 EUR (euróövezet), 0,07%, minimum 8 GBP (Egyesült Királyság) költségtől.*

3. Tőkeáttétel: Változó. A mögöttes ETF likviditásától függően, a felvehető tőkeáttétel 1:2-től kezdődik és maximum 1:5 lehet a Lakossági Ügyfelek, míg 1:20 az Admiral Markets Pro ügyfelek számára.

Nézd meg az új CFD instrumentumaid szükséges kereskedési feltételeit a Kontraktus Specifikáció oldalunkon az Árupiaci termékek és ETF-ek résznél.

Még mindig MetaTrader 4 számlán kereskedsz? Itt az idő, hogy kipróbáld a MetaTrader 5-öt és az Admiral.MT5 választékunkat, mivel ezek az új instrumentumok csak itt érhetők el.

Jelentkezz az Admiral.MT5 számlára

Üdvözlettel:

Admiral Markets

* A fenti jutalékok az ETF CFD-kre egyoldalú kereskedésre szólnak, és tranzakciónként kerülnek felszámításra, azaz minden egyes eszköz vételekor vagy eladásakor az adott ország nemzeti devizájában.

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 83%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. Olvasson többet az admiralmarkets.hu weboldalon.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.