Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Exkluzív bővítmények az MT4 és MT5 Supreme Edition-re

Szeptember 18, 2017 16:32

Kedves Trader!

Már biztosan észrevetted, hogy folyamatosan keressük a legújabb módszereket a legjobb eszközökkel, amelyek segíthetnek Téged a sikeres kereskedésben. A legjobb dolgok az életben INGYEN vannak, ahogyan a MetaTrader Supreme Edition-t is lehetőséged van ingyen elérni, így egy egész csomagnyi kereskedési eszköz a rendelkezésedre állhat, hogy fejleszd a kereskedési tapasztalatod.

A legújabb Supreme Edition felülettel egy teljesen új eszköztárat nyújtunk, amely könnyebbé fogja tenni a kereskedési életed, mind a MetaTrader 4 és a MetaTrader 5-ben! Az új eszközök INGYENESEK és csak az Admiral Markets-nél kereskedők számára érhetők el.

Olvasd el a legújabb részleteket és próbáld ki őket most!

Az új Mini Terminál többé már nem is Mini! Egyetlen gombnyomással maximalizálhatod az eszközöket, hogy minden lehetőséget kihasználhass és elérd következő eszközöket:

1. Könnyű megbízások - Létra Kereskedő

Nyiss függő vagy piaci megbízásokat a legújabb létra kereskedővel. A kockázat és megtérülés a megbízásokon menet közben ki lesz számítva és szuper egyszerű lesz őket beállítani.

Ahhoz hogy megnyiss egy függőben lévő vételi megbízást, csak kattints a kék létrára a kért áron, mozdítsd felfelé az egered a Take Profit szinthez és lefelé a Stop Loss szinthez.

Ahhoz, hogy megnyiss egy piaci megbízást csak tartsd nyomva a SHIFT-et a billentyűzeteden és húzd az egered a létrán.

2.Kibővített Mini Terminál további eszközökkel

Bővítsd ki a Mini Terminált egy teljesen felszerelt vezérlőpanellel egy egyszerű kattintással a következő ikonra:

Kezelj és nyiss megbízásokat könnyedén és szerezz fontos információkat a kiválasztott kereskedési szimbólumról.

Az elérhető eszközök magukba foglalják:

 • Könnyű és szerkeszthető mennyiség vezérlő (tartsd lenyomva a SHIFT-et, hogy hozzáadhass értékeket)
 • Chart vezérlő: Order history, Gyertya visszaszámláló és Pivot Pontok egyetlen gombnyomással!
 • Pozíció kezelés
 • Lotméret és Kockázat kiszámítás
 • Trend erősség és irány
 • Margin kalkulátor
 • Számlainformációk


3.Könnyű megbízáskezelés közvetlenül a chartról

A legújabb eszközünkön fogsz találni egy kis kereket a nyitott pozíciók beállításánál. Csak kattints rá és könnyedén kezelheted a megbízásaid: SL/TP beállítása, Részleges zárás, megfordít és hedge pozíciók csak egy kattintással.


4.Megbízás nyitása Okos vonalakkal

Korábban az okos vonalakkal csak az idő vagy a változó ár függvényében zárhattál részlegesen megbízásokat. Az új verziónkon használhatsz függőleges, vízszintes vagy szabad vonalakat a megbízás megnyitásához pl.akár egy csúszó áron is vagy idő alapon.

Próbáld ki ezeket az új eszközöket most! Csak le kell töltened és újratelepítened a MetaTrader Supreme Edition-t a MetaTrader 4-en vagy a vadiúj felturbózott MetaTrader 5-ön.


MetaTrader 4 Supreme Edition MetaTrader 5 Supreme Edition


Ezek a MetaTrader Supreme Edition programok INGYENESEK és használhatók Éles és Demo számlára.

Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a csomagok és fejlett eszközök minden kereskedő számára rengeteg előnnyel fognak járni, a kezdőktól az igazán aktív kereskedőkig!

Teszteld le a felületeket már ma egy ingyenes kockázatmentes Demo számlán vagy telepítsd a MetaTrader Supreme Edition-t az Éles számládhoz.


Üdvözlettel,

Admiral Markets

Az Admiral Markets elnyerte a Legjobb Oktató díjat a UK Forex Awards-on


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.