76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Extrém piaci volatilitás

Március 09, 2020 14:21

Kedves Traderek!

A részvény- és az olajpiac jelentősen visszaesett az elmúlt napokban, szélsőséges volatilitásvédelmi mechanizmusokat kiváltva és a piacok közötti összehangolt kereskedés megállt a világ legjelentősebb kereskedési helyszínein. A rendkívüli leállások időtartamára vontakozóan a pénzügyi szolgáltatók, ideértve az Admiral Markets-t is, nem tudják támogatni a vonatkozó CFD-termékek árazását, amíg az alapul szolgáló referenciapiac zárva tart.

Miközben a traderek várják a piacok nyilvánvaló újbóli megnyitását, megjegyezzük, hogy a pénzügyi piacok ezt követően továbbra is nagyon viharosak lehetnek, és a pozícióidra vonatkozóan az alábbi kockázatok jelentősen növekedhetnek:

  • Szélesebb spreadek, és nagyobb esély a megbízások elutasítására a rossz likviditás miatt;
  • Megnövekedett csúszások (slippage) a piaci és a stop-loss megbízásoknál;
  • Csak zárási üzemmód az általunk biztosított bármely vagy minden pénzügyi instrumentumnál;
  • A kereskedés megállhat, a pénzügyi instrumentumok kereskedési órái és időszakai változhatnak

Ezek az intézkedések csak az afféle tipikus káros hatások jelzésére szolgálnak, amelyek a nagyobb volatilitáshoz kapcsolhatók, és fenntartjuk a jogot arra, hogy bármilyen további átmeneti vagy tartós intézkedést és kereskedési korlátozást vezessünk be, amint ezeket a rendkívüli körülményekre tekintettel szükségesnek tartjuk.

Azt is megjegyezzük, hogy a vonatkozó feltételek betartásával folyamatosan fedezzük ügyfeleinket a negatív számlaegyenleg elleni védelmi politikánkkal. Az ilyen védelem azonban megköveteli a pénzügyi piacok szabályos működését, ezért szélsőséges körülmények között előfordulhat, hogy számodra nem lesz elérhető.

Kérjük, ellenőrizd, hogy megfelelőek-e az új kereskedési héten a belépő pozícióid méretei, és ha szükséges, fontold meg vagy csökkentsd a pénzügyi piacokon való kitettséget, vagy emelj fedezetet az éles számládon, hogy ellenállj a lehetséges nagyobb áringadozásoknak.

Üdvözlettel,

Admiral Markets