Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Fontos változások a kereskedésben a BREXIT szavazás miatt!

Június 09, 2016 15:59


Kedves Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmedet, hogy ideiglenes változások lesznek a kereskedési feltételekben a június 20.-ai hétfői piacnyitástól kezdve, június 27.-én este 11:00 óráig.

1. A margin követelmények minden devizapáron, amiben angol font (GBP) van és a [FTSE100] index CFD-n ötszörösére emelkedik az Admiral.Markets és az Admiral.Classic típusú számlákon, valamint kétszeresére az Admiral.Prime számlákon.

  • 1.1. Új tőkeáttétek az Admiral.Markets számlákon


  • 1.2. Új tőkeáttétek az Admiral.Prime számlákon

  • 1.3. Új tőkeáttétek az Admiral.Classic számlákon

2. Új pozíciók nyitása, egzotikus devizapárokon és a kevésbé likvid GBP-s párok keresztárfolyamán, korlátozva lesz a fent jelölt időszakban. A korlátozás (Close Only mode) a következő párokon lesz érvényben: GBPCAD, GBPNZD, GBPCZK, GBPHKD, GBPMXN, GBPPLN, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR.

Emellett a belső átutalások, a Kereskedőtéren keresztül, GBP-s számlákra, vagy GBP-s számlákról, ideiglenesen elérhetetlenné válhatnak, június 23.-án csütörtökön, délelőtt 11:00-tól, este 11:00-ig.

Kérjük, hogy megfelelően vizsgáld meg a fenti változtatások, kereskedésedre gyakorolt lehetséges hatásait.

Kérjük, vedd figyelembe a megnövekedett kockázatokat, a Brexit szavazás előtt, alatt és után:
1. éles mozgások várhatóak, különösen a GBP-s devizapárokon.
2. jelentős GAP-ek (szakadások) jöhetnek létre az árfolyamokban.
3. Korlátozott likvidítás, ami a megbízások visszautasítását, vagy csúszását okozhatja.

A fent leírt módosítások mellett, az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy további módosításokat hajtson végre, a Brexit szavazás körüli piaci helyzettől függően, amiket vagya honlapon, vagy e-mail-ben vagy a MetaTrader belső levelezésében jelez.

Ez magában foglalja, de nem kizárólagosan, a megnövelt margin követelményeket más instrumentumokon, illetve további kereskedési korlátozások bevezetését a szükséges időben.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.