Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Fontos változások a kereskedésben a BREXIT szavazás miatt!

Június 09, 2016 15:59


Kedves Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmedet, hogy ideiglenes változások lesznek a kereskedési feltételekben a június 20.-ai hétfői piacnyitástól kezdve, június 27.-én este 11:00 óráig.

1. A margin követelmények minden devizapáron, amiben angol font (GBP) van és a [FTSE100] index CFD-n ötszörösére emelkedik az Admiral.Markets és az Admiral.Classic típusú számlákon, valamint kétszeresére az Admiral.Prime számlákon.

  • 1.1. Új tőkeáttétek az Admiral.Markets számlákon


  • 1.2. Új tőkeáttétek az Admiral.Prime számlákon

  • 1.3. Új tőkeáttétek az Admiral.Classic számlákon

2. Új pozíciók nyitása, egzotikus devizapárokon és a kevésbé likvid GBP-s párok keresztárfolyamán, korlátozva lesz a fent jelölt időszakban. A korlátozás (Close Only mode) a következő párokon lesz érvényben: GBPCAD, GBPNZD, GBPCZK, GBPHKD, GBPMXN, GBPPLN, GBPSGD, GBPTRY, GBPZAR.

Emellett a belső átutalások, a Kereskedőtéren keresztül, GBP-s számlákra, vagy GBP-s számlákról, ideiglenesen elérhetetlenné válhatnak, június 23.-án csütörtökön, délelőtt 11:00-tól, este 11:00-ig.

Kérjük, hogy megfelelően vizsgáld meg a fenti változtatások, kereskedésedre gyakorolt lehetséges hatásait.

Kérjük, vedd figyelembe a megnövekedett kockázatokat, a Brexit szavazás előtt, alatt és után:
1. éles mozgások várhatóak, különösen a GBP-s devizapárokon.
2. jelentős GAP-ek (szakadások) jöhetnek létre az árfolyamokban.
3. Korlátozott likvidítás, ami a megbízások visszautasítását, vagy csúszását okozhatja.

A fent leírt módosítások mellett, az Admiral Markets fenntartja magának a jogot, hogy további módosításokat hajtson végre, a Brexit szavazás körüli piaci helyzettől függően, amiket vagya honlapon, vagy e-mail-ben vagy a MetaTrader belső levelezésében jelez.

Ez magában foglalja, de nem kizárólagosan, a megnövelt margin követelményeket más instrumentumokon, illetve további kereskedési korlátozások bevezetését a szükséges időben.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.