Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Használd a market sentiment indikátort a piaci írány meghatározásához

Szeptember 16, 2015 13:23


Kedves Kereskedő,


Örömmel jelenthetjük be legújabb indikátorunkat, a market sentiment indikátort, amit forex párok és arany kereskedéséhez lehet igénybevenni weboldalunkon keresztül.A piaci szentiment megállapításával kereskedésedet még sikeresebbé teheted.Hogyan működik


A market sentiment indikátor egy medve vagy bika index, ami azt jelenti, hogy megmutatja a kereskedők többsége eladási vagy vételi poziciót tart fenn. Például 78% a kereskedőknek eladási poziciót tart fenn EURUSD devizapáron.Tudtad hogy a market sentiment indikátor egy kontra-indikátor is egyben?
A kontra indikátor meglehetősen furcsán hangozhat, azonban az előző pédánál maradva:
1. 78% a kereskedőknek akik vételi pozicióval rendelkeznek az EURUSD devizapáron le kell hogy zárják a pozicióikat egy eladással.
2. 22% a kereskedőknek szintén le kell zárnia a pozicióikat, azonban egy vétellel.Röviden, valamikor 3.45-ször több kínálat érkezik a piacra, mint kereslet. Ez azt jelenti, hogy nagyobb lesz az eladási nyomás, mint a vételi nyomás.Piaci szentiment indikálásra, nem beszállópont meghatározására alkalmas.


Mint minden indikátor, a piaci szentiment indikátort sem lehet csak és kizárólag pozició felvételére használni, be kell illeszteni az egyéni kereskedési rendszerbe annak érdekében, hogy a leghatékonyabban tudja segíteni a kereskedést.Üdvözlettel,
Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.