Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Használd a market sentiment indikátort a piaci írány meghatározásához

Szeptember 16, 2015 13:23


Kedves Kereskedő,


Örömmel jelenthetjük be legújabb indikátorunkat, a market sentiment indikátort, amit forex párok és arany kereskedéséhez lehet igénybevenni weboldalunkon keresztül.A piaci szentiment megállapításával kereskedésedet még sikeresebbé teheted.Hogyan működik


A market sentiment indikátor egy medve vagy bika index, ami azt jelenti, hogy megmutatja a kereskedők többsége eladási vagy vételi poziciót tart fenn. Például 78% a kereskedőknek eladási poziciót tart fenn EURUSD devizapáron.Tudtad hogy a market sentiment indikátor egy kontra-indikátor is egyben?
A kontra indikátor meglehetősen furcsán hangozhat, azonban az előző pédánál maradva:
1. 78% a kereskedőknek akik vételi pozicióval rendelkeznek az EURUSD devizapáron le kell hogy zárják a pozicióikat egy eladással.
2. 22% a kereskedőknek szintén le kell zárnia a pozicióikat, azonban egy vétellel.Röviden, valamikor 3.45-ször több kínálat érkezik a piacra, mint kereslet. Ez azt jelenti, hogy nagyobb lesz az eladási nyomás, mint a vételi nyomás.Piaci szentiment indikálásra, nem beszállópont meghatározására alkalmas.


Mint minden indikátor, a piaci szentiment indikátort sem lehet csak és kizárólag pozició felvételére használni, be kell illeszteni az egyéni kereskedési rendszerbe annak érdekében, hogy a leghatékonyabban tudja segíteni a kereskedést.Üdvözlettel,
Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.