76% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 76% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó CySEC fca

Változások a kereskedési időszakban a honkongi ünnep miatt

Szeptember 27, 2019 13:06

hongkong

Kedves Trader!

Tájékoztatunk, hogy hongkongi ünnep miatt október 1 és október 7 között nem elérhető a kereskedés a HSI50 és HSICEI50 cash és határidős index CFD-ken.

Üdvözlettel:

Admiral Markets

MetaTrader Supreme Edition bővítmény

Tudtad, hogy az Admiral Markets a MetaTrader továbbfejlesztett verzóját nyújtja a kereskedők számára? Kereskedhetsz mind a MetaTrader 4 és MetaTrader 5 platformokon további haladó eszközökkel, amelyekkel növelheted a kereskedési élményedet! Töltsd le ingyen a lenti képre kattintva!

MetaTrader Supreme