Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Ingyenes Webinárium: Gyertya alakzat tréning Steve Nisontól

Április 13, 2017 10:43

Steve Nison, forex kurzus, gyertya alakzatok, kereskedés, gyertya jelek, kereskedési stratégia

Kedves Trader,

Most egy igazán kivételes lehetőségünk van számodra: 90 percet tölthetsz a gyertya alakzatok helyes használatának tanulásával… a Japán Gyertya alakzatok atyjától!

Az Admiral Markets egy ingyenes 90 perces Gyertya alakzat tréningnek ad otthont május 11-én 7 órakor (magyar időszámítás szerint) egy világszerte híres embertől, akit a gyertya alakzatokról szóló tudás forrásaként emlegetnek… ő Steve Nison!

Regisztrálj ma és foglald le a helyed erre az ingyenes online webináriumra – maximum 500-an vehetnek rajta részt (a webináriumot több országban meghirdeti az Admiral Markets). Emellett fogsz kapni egy feliratozott felvételt a webináriumról emailben, hogy vissza tudd nézni a felvételeket és biztosan be tudd építeni ezt a tudást és stratégiát a kereskedésedbe.

Steve Nison-t a modern gyertya alakzatok atyjaként tartják számon. Nem csak egy izgalmas gyertya alakzat módszert mutat be a kereskedőknek, hanem tréningeket is tart kereskedők és befektetők ezreinek minden évben, beleértve a Világbankot és a Federal Reserve-t.

A "TRADERS' HALL OF FAME" díj nyertese és a 2 bestseller, a Japanese Candlestick Charting Techniques és a Beyond Candlesticks könyvek szerzője fel fogja tárni a legfontosabb kereskedési szabályokat az Admiral Markets traderei számára. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megtanuld, a gyertyák hogyan egészítenek ki más ábrázolási technikákat a sikeresebb kereskedésért, illetve, hogy hogyan lehet elkerülni a gyertyák helytelen használatát, amelyek nagyon gyakoriak és sok $-ba kerülhetnek.

Regisztrálj ma és kapj ingyenes hozzáférést a webináriumhoz, beleértve annak feliratozott felvételeit és Steve kedvenc gyertya jeleit, amelyek 1 hónapig automatikusan megjelennek a chartjaidon. (Feltételek)

Regisztrálj a Gyertya alakzat tréningre Stive Nisonnal – INGYENESEN!


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.