Kedvező változások a CFD-k kereskedési kondícióiban

Július 06, 2016 21:09

Kedves Ügyfelünk!

A CFD-k kereskedési feltételeinek korábbi sikeres változtatása, sok ügyfelünket inspirálta, hogy nagyobb volumenbe kereskedjen, és hogy szavazzon és segítsen nekünk megnyerni Európa egyik legrangosabb bróker díját.

Nagyon szeretjük, ha kereskedőink elégedettek, ezért úgy döntöttünk, hogy további segítő könnyítéseket vezetünk be 2016. július 18.-ától, hétfőtől a CFD-k kereskedésében.

Új maximum kontraktus méretek az indexeken

Minden index, mint pl a [DAX30] és a [DJI30] kereskedhető lesz, akár 100 lotnyi kontraktussal is , ami + 100% -os növekedést jelent, az eddigi maximális 50 lothoz képest. Nagyobb betéttel rendelkező ügyfeleink már többször kérték ezt, így örülünk, hogy ezt teljesíthetjük.

Új spreadek, kereskedési órák és rollover

Ezen túlmenően csökkenteni fogjuk az átlagos spread-et a kőolajon és a piaci nyitvatartás ideje alatt számos indexen is.

De ahhoz, hogy mindezt meg tudjuk lépni, szükséges néhány további változtatást eszközölnünk a kereskedési órákban, illetve swap-ekben.

Új Index instrumentumok

De ez még mindig nem minden, amivel bővítjük meglévő ajánlatunkat. Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, hogy új instrumentumokkal is bővítjük, eddig meglévő palettánkat. Ezúttal számos német, holland, norvég és belga indexel bővítjük az instrumentumok listáját, európai érdeklődésű kereskedőink kedvére téve.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az új eszközöket az AM-Live2 kereskedési szervereken futó, Admiral.Markets számlákkal tudod igénybe venni, a korábbi szervereken futó Admiral-Pro számlákon nem. Tehát, ha Te még jelenleg Admiral-Pro típusú számlát használsz, akkor kérjük, hogy regisztrálj magadnak egy új Admiral.Markets típusút a Kereskedőtéren keresztül, és transzferáld át rá a kereskedési tőkédet.

Az Admiral Markets-nél mindig Te vagy az első. Tehát, ha bármilyen kérdésed lenne, vagy csak több információt szeretnél - ne habozz, írj nekünk email-t, telefonálj, vagy látogasson el hozzánk világszerte bármelyik irodánkba.

Üdvözlettel:

Admiral Markets