79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Kereskedési változások a RUB párokon az Ünnepi időszakban

December 23, 2016 09:37

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a Karácsonyi és Új Évi időszakban változni fog a kereskedési időszak az EUR/RUB és az USD/RUB párokon, a következők szerint

  • USD/RUB és EUR/RUB — 2017 január 2-6: szünetel a kereskedés

2017 január 9.-étől, lesz érvényben a normál kereskedési naptár az említett párokon.

Kérjük figyelj arra, hogy ez alatt az időszak alatt:

  • Magasabb a nyitott és a függő pozíciók tartásának kockázata.
  • Változhatnak az előre jelzett kereskedési időszakok, a tőzsdei nyitva tartások a likvidítás szolgáltatók változtatásai miatt.
  • Nagyobb a valószínűsége a kitágított spread-eknek, a piaci likvidítás hiányában.

2016 egy roppant eseménydús év volt a pénzügyi világ számára. Szintén ez volt az az év, amikor megkaptuk a legjobb CFD brókernek járó kitüntetést, amire nagyon büszkék vagyunk. Szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget és megköszönni Neked, hogy részese voltál velünk ennek az évnek, valamint nagyon sok sikert és boldogságot kívánunk Neked és a szeretteidnek is az ünnepi időszakra.

Üdvözlettel

Admiral Markets
Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.