Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kereskedési változások a RUB párokon az Ünnepi időszakban

December 23, 2016 10:37

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a Karácsonyi és Új Évi időszakban változni fog a kereskedési időszak az EUR/RUB és az USD/RUB párokon, a következők szerint

 • USD/RUB és EUR/RUB — 2017 január 2-6: szünetel a kereskedés

2017 január 9.-étől, lesz érvényben a normál kereskedési naptár az említett párokon.

Kérjük figyelj arra, hogy ez alatt az időszak alatt:

 • Magasabb a nyitott és a függő pozíciók tartásának kockázata.
 • Változhatnak az előre jelzett kereskedési időszakok, a tőzsdei nyitva tartások a likvidítás szolgáltatók változtatásai miatt.
 • Nagyobb a valószínűsége a kitágított spread-eknek, a piaci likvidítás hiányában.

2016 egy roppant eseménydús év volt a pénzügyi világ számára. Szintén ez volt az az év, amikor megkaptuk a legjobb CFD brókernek járó kitüntetést, amire nagyon büszkék vagyunk. Szeretnénk megragadni ezt a lehetőséget és megköszönni Neked, hogy részese voltál velünk ennek az évnek, valamint nagyon sok sikert és boldogságot kívánunk Neked és a szeretteidnek is az ünnepi időszakra.

Üdvözlettel

Admiral Markets
Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.