Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Kereskedj, mint egy Olimpikon – Ideiglenes rangsor

Augusztus 08, 2016 15:57

Kedves Traderek!

Lezárult az első hét a kereskedési versenyünkben. Érdekesen alakul a verseny, hiszen már most volt olyan, aki kimagasló teljesítményt nyújtott, de a pénteki NFP miatt, vissza is esett. Volt olyan, akiknek pont ez a fontos adat adta meg a kezdő lökést.

Az első hét után az első helyezett így 85,5%-on áll jelenleg. Viszont nyitott kötései vannak és a hétvégén ez neki 50% pluszt jelentett.

Alapvetően a GBPUSD és USDJPY devizákban kereskedtek a legtöbben, de van olyan versenyző is akinek a kötési listáján szinte minden devizapár megtalálható. Érdekes lesz, hogy ahogy a hetek múlnak melyik stratégia lesz a nyerő.

Mit is nyerhet a végén az, aki elviszi az arany érmet?

Ha az 1 Millió forint nem lenne elég akkor együtt is vacsorázhat a díjátadón Birger Schäfermeier-el. Október 14-én tartunk egy egész napos ingyenes szemináriumot ahol Birger fogja átadni a díjat.

Tehát, ha valaki jelentkezik a versenyre és elkap egy trendet akkor 50,000 Forint kockáztatással most plusz 1 Millió forint profitot tehet zsebre. Nálunk a nyerteseknek nincs minimum követelmény, hogy kivegyék, amit megnyertek.

Ahogy a verseny folytatódik, egyre gyakrabban fogunk tájékoztatni. Most megéri jelentkezni, hiszen a második és harmadik helyezett is kap 300,000 és 200,000 Forintot.

Múlt héten így zárult a kereskedési verseny első három helyezettjének a profitja:

1.Helyezett: 32.61% Tamás

2.Helyezett: 29.87% Szilárd

3.Helyezett: 12.07% Lajos

Ha már meglévő ügyfelünk vagy és rendelkezel éles számlával, akkor küldj egy e-mailt nekünk és felveszünk a versenybe. Ha még nincs számlád, de szeretnél részt venni akkor nyiss most egy számlát, töltsd fel minimum 200 USD összeggel és indulhatsz is a versenyen.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.