Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kereskedj, mint egy Olimpikon – Ideiglenes rangsor

Augusztus 08, 2016 15:57

Kedves Traderek!

Lezárult az első hét a kereskedési versenyünkben. Érdekesen alakul a verseny, hiszen már most volt olyan, aki kimagasló teljesítményt nyújtott, de a pénteki NFP miatt, vissza is esett. Volt olyan, akiknek pont ez a fontos adat adta meg a kezdő lökést.

Az első hét után az első helyezett így 85,5%-on áll jelenleg. Viszont nyitott kötései vannak és a hétvégén ez neki 50% pluszt jelentett.

Alapvetően a GBPUSD és USDJPY devizákban kereskedtek a legtöbben, de van olyan versenyző is akinek a kötési listáján szinte minden devizapár megtalálható. Érdekes lesz, hogy ahogy a hetek múlnak melyik stratégia lesz a nyerő.

Mit is nyerhet a végén az, aki elviszi az arany érmet?

Ha az 1 Millió forint nem lenne elég akkor együtt is vacsorázhat a díjátadón Birger Schäfermeier-el. Október 14-én tartunk egy egész napos ingyenes szemináriumot ahol Birger fogja átadni a díjat.

Tehát, ha valaki jelentkezik a versenyre és elkap egy trendet akkor 50,000 Forint kockáztatással most plusz 1 Millió forint profitot tehet zsebre. Nálunk a nyerteseknek nincs minimum követelmény, hogy kivegyék, amit megnyertek.

Ahogy a verseny folytatódik, egyre gyakrabban fogunk tájékoztatni. Most megéri jelentkezni, hiszen a második és harmadik helyezett is kap 300,000 és 200,000 Forintot.

Múlt héten így zárult a kereskedési verseny első három helyezettjének a profitja:

1.Helyezett: 32.61% Tamás

2.Helyezett: 29.87% Szilárd

3.Helyezett: 12.07% Lajos

Ha már meglévő ügyfelünk vagy és rendelkezel éles számlával, akkor küldj egy e-mailt nekünk és felveszünk a versenybe. Ha még nincs számlád, de szeretnél részt venni akkor nyiss most egy számlát, töltsd fel minimum 200 USD összeggel és indulhatsz is a versenyen.


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.