Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kereskedj mint egy Olimpikon - Nyitott a verseny!

Augusztus 15, 2016 10:45

Kedves Traderek!

Felénél járunk az éles számlás kereskedési versenyben.

A fődíj 1 millió forint és egy vacsora Birgerrel a szeminárium napján.

Akik indulnak nem csak a fődíjat kapják meg, hanem reményeink szerint azt a páratlan érzést és tapasztalatot, hogy milyen az Admiral Markets-nél kereskedni.

Nézzük akkor, hogyan áll az első három helyezett. Nem demo számlás versenyről van szó, ezért a profitok sokkal szerényebbek mint amit megszokhattak más versenyeknél. Pénteki állást nézünk, ez a mai nap már lehet másként áll.

1.Helyezett: 80.6% Tamás

2.Helyezett: 39.7% Árpád

3.Helyezett: 11.6% Gergely

Tamás szinte csak GBP párokkal kereskedik eddig. Árpád viszont nagyon sok devizát követ és ott gyűjti a profitot ahol csak éppen tudja.

A piac mindig mozog, vannak aktívabb napok és vannak amikor nincsenek nagy mozgások. Mindenki jó ha tisztába van, hogy mikor érdemes inkább nem kereskedni és mikor kell ott ülni a gép előtt és figyelni a jeleket.

Most még nem késő csatlakozni a versenyhez. Akár egy jó trend elkapásával is előre ugorhat bárki és nyerheti meg az 1 Millió Forintot.

Admiral Markets UK számlával lehet nevezni, minimum letét 200 USD/EUR. A jelentkezést pedig küldje el az info@admiralmarkets.hu e-mailre.

Sok sikert!

Az Admiral MArkets UK Ltd Magyarországi csapataKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.