Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets Pty Ltd

Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB

Admiral Markets Cyprus Ltd

A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Szabályozó fca

Kereskedj mint egy Olimpikon - Nyitott a verseny!

Augusztus 15, 2016 10:45

Kedves Traderek!

Felénél járunk az éles számlás kereskedési versenyben.

A fődíj 1 millió forint és egy vacsora Birgerrel a szeminárium napján.

Akik indulnak nem csak a fődíjat kapják meg, hanem reményeink szerint azt a páratlan érzést és tapasztalatot, hogy milyen az Admiral Markets-nél kereskedni.

Nézzük akkor, hogyan áll az első három helyezett. Nem demo számlás versenyről van szó, ezért a profitok sokkal szerényebbek mint amit megszokhattak más versenyeknél. Pénteki állást nézünk, ez a mai nap már lehet másként áll.

1.Helyezett: 80.6% Tamás

2.Helyezett: 39.7% Árpád

3.Helyezett: 11.6% Gergely

Tamás szinte csak GBP párokkal kereskedik eddig. Árpád viszont nagyon sok devizát követ és ott gyűjti a profitot ahol csak éppen tudja.

A piac mindig mozog, vannak aktívabb napok és vannak amikor nincsenek nagy mozgások. Mindenki jó ha tisztába van, hogy mikor érdemes inkább nem kereskedni és mikor kell ott ülni a gép előtt és figyelni a jeleket.

Most még nem késő csatlakozni a versenyhez. Akár egy jó trend elkapásával is előre ugorhat bárki és nyerheti meg az 1 Millió Forintot.

Admiral Markets UK számlával lehet nevezni, minimum letét 200 USD/EUR. A jelentkezést pedig küldje el az info@admiralmarkets.hu e-mailre.

Sok sikert!

Az Admiral MArkets UK Ltd Magyarországi csapataKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 84% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.