Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Kereskedj mint egy Olimpikon - Továbbra is nyitott a verseny!

Augusztus 22, 2016 12:51

Kedves Traderek!

Másfél hét van még az éles számlás kereskedési versenyből.

A fődíj 1 millió forint és egy vacsora Birgerrel a szeminárium napján.

Akik indulnak nem csak a fődíjat kapják meg, hanem kipróbálják, azt az élményt, hogy milyen is az Admiral Markets-nél Valódi Trader-nek lenni.

Nézzük akkor, hogyan áll az első három helyezett.

Mivel nem demo számlás versenyről van szó, ezért azt láthatjátok, hogy a profitok sokkal szerényebbek, és épp ezért "életszerűbbek", mint más demo számlás versenyeknél.

A pénteki állást nézzünk, de épp ezért lehet, hogy a mai napon már egy kicsit más kép tárulna elénk. Még mindig teljesen képlékeny a verseny, egy-két jól irányzott trade, és bőven dobogóra lehet jutni!!

1.Helyezett: 90,4% Gergely

2.Helyezett: 35% Árpád

3.Helyezett: 22% Tamás

Első helyezettünk Gergely, de nála felhívnám arra a figyelmet, hogy nagyon kevés kötésből érte el, az eddigi nyereségét. A verseny szabályai szerint minden versenyzőnek minimum 10 kötést kell lezárnia ahhoz, hogy nyerhessen. Így hiába a magas eredmény, tovább kell Gergelynek még kereskednie ha első akar lenni. De ez a többieknek viszont jó hír, hisz pár jó trade és elé vághattok...

A második helyezettünk, Árpád továbbra is tartja magát a második helyen, nagyon intenzív kereskedéssel, legfőképp GBP/JPY páron.

Tamás leginkább GBP-s párokkal és Olajjal kereskedik eddig.

A piac mindig mozog, vannak aktívabb napok és vannak amikor nincsenek nagy mozgások. Mindenki jó ha tisztába van, hogy mikor érdemes inkább nem kereskedni és mikor kell ott ülni a gép előtt és figyelni a jeleket.

Még most sem késő csatlakozni a versenyhez.

Akár egy jó trend elkapásával is előre ugorhat bárki és megnyerheti az 1 Millió Forintot.

Csak Admiral Markets UK számlával lehet nevezni, amihez minimum 200 USD/EUR letét kell. Ha pedig jelentkeznél, akkor küld el számlaszámodat nekünk az info@admiralmarkets.hu e-mail címre.

Sok sikert, és Lendüljetek bele, még csak most jön az igazi HAJRÁ!

Üdvözlettel:

Az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi csapataKockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.