79% -án a lakossági számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 79% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.
Szabályozó CySEC fca

Kereskedj kiemelkedő spreadekkel egy kiemelkedő piacon

Április 17, 2020 13:42

Kereskedj a DAX30 és a Dow Jones (DJI30) CFD-kkel az Admiral Markets-nél, és használd ki ezeket a volatilis időket a kiemelkedő spreadjeinkkel - mindössze 0,8 pip a DAX30-on, 1,5 a Dow Jones-on!

Az ingadozó piacokon sok bróker küzd azért, hogy a spreadjeit alacsonyan tartsa, és a vezető részvényindexek, mint például a DAX30 tipikus spreadjei 1,5 és 4,5 pip között mozognak!

Rövid távú kereskedés esetén minden pip számít, tehát az Admiral Marketsnél folytatott kereskedés elõnyeit élvezheted a piacon, köszönhetően a legszűkebb spreadeknek valamint az alábbiaknak:

  • Kereskedj 4000+ instrumentumon CFD-ken keresztül, ideértve olyan vezető indexeket, mint a DAX és a Dow
  • Lehetőség long és short kereskedésre, és az összes piaci feltétel kihasználására
  • Tőkeáttétel 1:20-ig lakossági ügyfelek számára (1: 500 szakmai kereskedők számára)
  • Csökkentsd kereskedési költségeidet szűk spreadekkel és alacsony jutalékokkal
  • Kezdd a kereskedést ma, minimális betétekkel, mindössze 100 dollárral

Hozd ki a legtöbbet e kiemelkedő piaci mozgásokból egy kiemelkedő bróker kiemelkedő ajánlatával. Csak kattints az alábbi bannerre, hogy ma elkezdhess kereskedni!

daxAz Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:
Admiral Markets Pty Ltd
Az Ausztrál Értékpapír és Befektetési Bizottság (ASIC) szabályozása alatt
A weboldal csak angol nyelven érhető el
TOVÁBB
Admiral Markets Cyprus Ltd
A Ciprusi Pénzügyi Felügyelet (CySEC) szabályozása alatt
TOVÁBB
Admiral Markets UK Ltd
A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
TOVÁBB
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.
Megjegyzés: Ha bezárod ezt az ablakot anélkül, hogy kiválasztottad a céget, beleegyezel, hogy folytatod a folyamatokat FCA (Egyesült Királyság) szabályozás alatt.