Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
 • Tőkeáttétel eddig:
  1:30 a lakossági ügyfeleknek,
  1:500 a szakmai ügyfeleknek
 • FSCS védelem
 • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Részletes információ a Lakossági és Szakmai Kereskedési Feltételek változásairól 2018. július 30-tól kezdődően

Július 17, 2018 11:15

Kedves Trader!

Ez az e-mail tartalmazza az összes olyan információt, amely a kereskedési feltételek közelgő változásairól fog szólni, a kereskedési időszak nyitásától kezdődően, 2018. július 30-tól, hétfőtől.


1.Bevezetés


Mint ahogy azt már tudjuk, új szabályozási korlátozások fognak hatályba lépni, amelyek magukba foglalják a maximális tőkeáttétel 17-25-szörös csökkenését, a kereskedési bónuszok tilalmát, például a visszatérítést, valamint a Stop Out szint növekedését 50%-ra a Lakossági Ügyfelek számára. A Szakmai Ügyfélnek minősített kereskedők mentességet kapnak a tőkeáttételi korlátozások és az egyéb korlátozások alól.


2.Hasznos linkek

Abban az esetben, ha elmulasztottál bármilyen fontos részletet, összegyűjtöttük számos információ forrást a kényelmed érdekében:

Linkek

Mit találok ezen az oldalon?

Példák margin számolásra

 • Nézd meg a margin számítási példákat az új lakossági kereskedés feltételei szerint 2018. július 30-tól kezdődően.
 • Nézd meg a margin számítás természetét egy szemléletes példán keresztül a szakmai feltételek alatt.

Lakossági és Szakmai kereskedési feltételek

 • Nézd meg a főbb előnyeit és hátrányait a lakossági és szakmai ügyféllé történő minősítésnek.

Admiral Markets Pro

 • Tudd meg, hogy jogosult lehetnél-e a Szakmai Feltételekre.
 • Nézd meg az előnyeit a szakmai kereskedési kínálatunknak, az Admiral Markets Pro-nak.

GYIK

 • Részletes válaszok a fenti kérdésekre.


3.A Lakossági Ügyfelekre vonatkozó változások


Az alábbi változtatások a 2018. július 30-án, hétfőtől, a kereskedési időszak nyitásától kezdődően lépnek hatályba, ha a fenti időpontot megelőzően nem kaptál Szakmai Ügyfél minősítést.


3.1.A maximális tőkeáttétel csökkentése

A maximális tőkeáttétel az Admiral.Markets, Admiral.Prime, Admiral.MT5 számlákkal rendelkező a Lakossági Ügyfelek számára az alábbiak szerint lesz korlátozva:

Tőkeáttétel

Instrumentum

1:30

 • Főbb devizapárok: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, USDCHF és USDCAD.
 • Főbb keresztárfolyamok: CADJPY, EURCAD, EURGBP, EURJPY, GBPCAD, GBPJPY, CADCHF, EURCHF, GBPCHF, CHFJPY.

1:20

 • Minden további devizapár.
 • ARANY, XAUAUD-ECN.
 • [DAX30], [DJI30], [SP500], [NQ100], [JP225], [ASX200], [STOXX50], [FTSE100], [CAC40].

1:10

Minden további index és árupiaci termék CFD-k (pl. WTI, EZÜST, [IBEX35]).

1:5

részvény CFD-k, ETF-ek és kötvények (pl. #AAPL, #QQQ, #Bund).

1:2

Kriptovaluta CFD-k (Pl. BTCUSD, ETHUSD).

Nézd meg a példáinkat margin számolásra

Kérjük, vedd figyelembe, ha korábban már lecsökkentetted a Kereskedőtérben a számlád tőkeáttételét a táblázatban foglaltaknál alacsonyabb szintre, akkor a beállítások változatlanul maradnak. A Kereskedőtérben továbbra is a következő tőkeáttételi arányok állnak a rendelkezésedre: 1:30, 1:20, 1:10 és 1:5.


3.2.A Stop Out szint növelése 50%-ra

Az Admiral.Markets és Admiral.MT5 számlákkal rendelkező Lakossági Ügyfelek Stop Out szintje 30%-ról 50%-ra emelkedik, azaz a margin fedezetre.

KÉRJÜK, OLVASD EL FIGYELMESEN, HA LAKOSSÁGI ÜGYFÉL VAGY

A tőkeáttétel korlátozások minden pozícióra érvényesek lesznek, beleértve a fenti dátumot megelőzően nyitott pozíciókat, és azokat, amelyeket később nyitnál meg. Más szóval, a tőkeáttétel korlátozások a kereskedési időszak nyitásakor azonnal hatályba lépnek a nyitott pozíciókra, 2018. július 30, hétfőtől kezdődően, növelve a szükséges margint 17-25-szörösére a 3.1. pontban szereplő táblázat szerint.

Javasoljuk, hogy ellenőrizd a számlád státuszát 2018. július 27. péntekig, a kereskedési időszak zárásáig, és amennyiben szükséges, módosítsd a piaci kitettséged, hogy teljesen megfelelj az új margin követelményeknek, a megnövekedett Stop Out szintnek, hogy elkerüld a lehetséges zavarokat a kereskedésed során.

3.3 A bónusz programok eltörlése

Lakossági ügyfélként 2018. augusztus 1-jétől már nem kapod meg az Admiral Club pontokat. A korábban felhalmozott pontok cash-re történő átváltása azonban a hónap végéig lehetséges. Minden fennmaradó Admiral Club egyenleg 2018. szeptember 1-jén lenullázódik.

Ezenfelül, mint Lakossági Ügyfél, többé nem leszel jogosult a különleges bónuszok és személyes ajánlatok egyikére sem, valamint az esetleges bónuszokra és ösztönzőkre sem.

3.4 A Negatív Egyenleg Elleni Védelmi Irányelvek általános szabályozásra történő leváltása

Lakossági ügyfeleként védve leszel a számla veszteségek esetén az ESMA által bevezetett általános páneurópai szabályozások alapján. Ez magába foglalja:

 • A Negatív egyenlegek kompenzálása feltétel nélkül, anélkül, hogy kompenzációt kérvényeznél és kifizetési korlátok nélkül;
 • A negatív egyenleg kompenzációjának kifizetése számla alapon.

Más szóval, a Lakossági Ügyfeleknek nincs tovább szükségük a belső irányelvünkre, hogy ilyen védelmet kapjanak.


4. A Szakmai Ügyfelekre vonatkozó feltételek

INFORMÁCIÓ SZAKMAI ÜGYFELEKNEK

Szakmai ügyfélként, az ESMA 2018. 03. 27-én meghozott határozatának korlátozásai alól mentességet élvezel, beleértve a maximális tőkeáttételi korlátozást, a bónuszokhoz való hozzáférést és a minimális Stop Out szintet.

Tehát, a Kereskedőtérben korábban kiválasztott tőkeáttételedet egészen 1:500-ig megtarthatod.


4.1 A Stop Out szint csökkentése 30%-ra


Minden kereskedő, aki Szakmai Ügyfél minősítésben részesül és Admiral.Prime számlával rendelkezik, valamint az Admiral.Markets és Admiral.MT5 számlával rendelkező kereskedők, akiknek valamilyen okból kifolyólag magasabb Stop Out szintjük volt, 30%-ra történő Stop Out szint csökkentést fognak tapasztalni.

4.2 Az Admiral Club program Pro.Cashback-re történő leváltása

Szakmai Ügyfélként hozzáférést biztosítunk az új bónusz programunkhoz, a Pro.Cashback-hez. Ez a bónusz leváltja az Admiral Club-ot egy kényelmesebb programra, így már nem kell külön kérned a pontok pénzzé történő átváltását – ezt mi automatikusan megtesszük havonta, és a bónusz mindig kifizetésre kerül. Minden részletet külön üzenetben továbbítunk számodra.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az Admiral Club program minden ügyfél számára megszűnik, ezért 2018 szeptember 1-je előtt ki kell venned az összegyűjtött pontokat, hogy elkerüld az elvesztésüket.

Szakmai Ügyfélként továbbra is hozzáférhetsz más meglévő előnyökhöz - a Különleges Bónuszokhoz és a Személyes Ajánlathoz -, és részt vehetsz valamennyi leendő promócióban, kampányban és hűségprogramban.

4.3 Elsődleges kiszolgáltatás életbe lépése

Szakmai ügyfélként elsőbbséget élvezhetsz az új kereskedési instrumentumainkhoz és szolgáltatásainkhoz, mielőtt más ügyfelek rendelkezésére állnának. A Szakmai Ügyfeleink számára nyújtott új kínálatunk arra is utal, hogy az Admiral Markets Pro szolgáltatást a világ tapasztalt kereskedői számára egy „minden egyben" lehetőséggé kívánjuk tenni.

Természetesen reméljük, hogy Pro ügyfeleink minőségi visszajelzést fognak nyújtani, és segítenek nekünk javítani a szolgáltatásainkat.

Ha bármilyen kérdésed adódna a közelgő változásokkal kapcsolatosan, kérjük, látogass el a GYIK oldalunkra, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Admiral Markets


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.