Az Admiral Markets csoport az alábbi vállalatokat foglalja magába:

Admiral Markets UK Ltd

A Financial Conduct Authority (FCA) szabályozás alatt
  • Tőkeáttétel eddig:
    1:30 a lakossági ügyfeleknek,
    1:500 a szakmai ügyfeleknek
  • FSCS védelem
  • Negatív Egyenleg Elleni Védelem
TOVÁBB
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!
Az egyik szabályozók egyikánek kiválasztása megfelelő információkat nyújt az egész webhelyen. Ha másik szabályzót szeretnél megjeleníteni, kérjük, válaszd ki!

Az Admiral Markets kapta a 2019-es Legjobb CFD Bróker cég elismerést Németországban

Február 07, 2019 13:59

legjobb-cf-broker

Örömmel jelentjük be, hogy a Deutsches Kundeninstitut (DKI) az Admiral Markets UK Ltd.-t nevezte meg Németország Legjobb CFD Brókerének 2019-ben! IGEN, ismét megcsináltuk. Ez a negyedik év, amikor az Admiral Markets-t Németország egyik vezető CFD brókerévé választották.

cfd-bróker-2019

Az Admiral Markets német irodája öt csillagból ötöt kapott a 2019-es CFD Broker Customer Survey-n (CFD Bróker Ügyfél Felmérésén), amely összegyűjtötte 1015 aktív kereskedő véleményét. Az ügyfél felmérésen – amely 2018 október és 2019. január között tartott – aktív CFD kereskedőket kérdeztek meg, hogy értékeljenek egy általuk kedvelt CFD brókercéget, a kereskedés, az ügyfélszolgáltatás, a kereskedési platform, az ár érték arány, a teljes elégedettség és a mobil kereskedés alapján.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét Németország Legjobb CFD Brókereként ismertek el minket" – mondta Jens Chrzanowski, az Admiral Markets Group AS igazgatótanácsának tagja. „Több mint 1000 aktív kereskedő szavazott az Admiral Markets-re, mint első és második helyen a különböző kategóriákban, ami által nyilvánvalóvá vált a számunkra, hogy a legjobb kereskedési feltételek, a legjobb felhasználói élmény és a legjobb ügyfélszolgálat biztosítása érdekében tett erőfeszítéseink megtérülnek."

A Legjobb CFD Bróker-díj megszerzésén túl az Admiral Markets első helyet szerzett a kereskedési kategóriákban, az ügyfelek elégedettségében, az ár-érték arányban, valamint második helyet szerzett a rangsorban a kereskedési platform és a megbízási opciók és lehetőségek tekintetében.

„Szeretnénk megköszönni mindazon kereskedőknek, akik az Admiral Markets-re szavaztak - ez arra motivál minket, hogy folyamatos javulást biztosítsunk ügyfeleink kereskedési tapasztalatához." mondta Jens Chrzanowski.

Kereskedj egy díjnyertes brókercégnél

Készen állsz a kereskedésre egy díjnyertes brókerrel? Nyiss egy számlát és mondj IGEN-t a legjobb ajánlatunkra:

  • Valaha kínált legjobb spreadjeink: átlagos spread 0,6 piptől az EUR/USD-re, és 0,8 pip a DAX30-ra.
  • Legjobb kereskedési feltételeink: no dealing desk, nincsenek minimum stop távok, alacsony minimum letételhelyezés és rendkívül gyors végrehajtás.
  • A világ legjobb kereskedési platformja: kereskedj a világ legnépszerűbb kereskedési eszközével, a MetaTraderrel. Válassz az MT4 és MT5 közül, amit fokozni tudsz az exkluzív Admiral Markets Supreme Edition bővítménnyel.

Nyiss egy Forex és CFD számlát


Kockázati figyelmeztetés

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. 83% -án a lakossági befektetői számláknak veszteség keletkezik, amikor ennél a szolgáltatónál CFD-kkel kereskednek. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.